KANSERE DİKKAT PEDAL EKİBİ OLARAK SAMSUNDAYDIK

“Kansere Dikkat, Pedallara Kuvvet” sloganıyla pedal çeviren 3 kişi ve organizasyon ekibi, Medical Park Samsun Hastanesini ziyaret etti

KANSERE DİKKAT PEDAL EKİBİ OLARAK SAMSUNDAYDIK
Gazetelerimizden haberler

 
Kansere dikkat çekmek için pedal çeviriyorlar
“Kansere Dikkat, Pedallara Kuvvet” sloganıyla pedal çeviren 3 kişi ve organizasyon ekibi, Medical Park Samsun Hastanesini ziyaret etti. 30 Eylül’de İstanbul’da bir araya gelen bisikletçiler Gönül Tekeş, Ergun Oskay ve Cengiz Yargıç, kanserden ölen Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu anısına düzenlenen “1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet Turu” kapsamında Karadeniz turuna çıktı. 23 Ekim’de Artvin’de sonlandıracakları bisiklet turunda pedal çeviren Cengiz Yargıç, Gönül Tekeş ve Ergun Oskay Medical Park Samsun Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra turlarına devam ettiler. 

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin, Hematoloji uzmanı Doç. Dr. Emel Özyürek, Radyasyon Onkolojisi uzmanı Uzm. Dr. Barış Okumuş, turun organizatörü Mithat Özdemir ve bisikletçiler, sağlık kontrolüne girmeden önce kanser hastalığında erken tanı ve teşhisin önemi hakkında sohbet ettiler. 

  Medical Park Samsun Genel Müdürü Hikmet Çavuş "Yaklaşık 4 yıldır Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nde kanser hastalığına yakalanmış vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. 

Hastanemizde medikal onkoloji, radyasyon onkolojisi, PET-CT ve pediatrik kemik iliği merkezini kurduk. Ankara’nın doğusunda hiçbir özel hastanede olmayan Lösemili Çocukların tedavisi için pediatrik kemik iliği merkezini açtık. Günden güne ekibimizi güçlendiriyoruz ve yatırımlarımızla daha güçlü bir merkez olmaya çalışıyoruz. Bisikletçi arkadaşlarımızın bu mücadelede gerçekten çok etkili olacaklarını düşünüyorum. Bizleri de ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederim." dedi.

Kazım Koyuncu’ yu anmak, Türkiye ve Karadeniz’de yaygınlaşan kanser vakalarına dikkat çekmek için bu turu yaptıklarını ifade eden Cengiz Yargıç, “Projemiz kanserden korkulmaması gerektiğini, erken tanının önemli olduğunu ve kanserle tanışmış bir kişinin hayata bağlanması gerektiğini vurgulayan bir projedir. Medical Park Samsun Hastanesi yönetimine, doktorlarına ve çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.” diye konuştu.



//www.gazetenizolsun.com/kansere-dikkat-cekmek-icin-pedal-ceviriyorlar-11123.html 

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209