ÇATALCA'YI EĞİTİMDE ÇAĞ ATLATAN PROJENİN MİMARI DR.NEVZAT TAŞDAN

ÇATALCA'YI EĞİTİMDE ÇAĞ ATLATAN PROJENİN MİMARI DR.NEVZAT TAŞDAN

ÇATALCA'YI  EĞİTİMDE ÇAĞ ATLATAN PROJENİN MİMARI  DR.NEVZAT TAŞDAN "BU PROJE İLE GURUR DUYUYORUM"

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat taşdanın 2.5 yıl önce bşlatmış olduğu ÇABA projesiyle çatalca İstanbulda zirvetye çıktı.
Çok değil iki buçuk yıl önce İstanbul'un 39 ilçesi arasında Sayılsalda 35.,  Sözelde 34. Sıralamada bulunan  Çatalca 2013 Yılında zirvetye Çıktı. Çatalca İngilizce'de İstanbul 1.ncisi Sayısal ve Sözelde İstanbul 5'ncisi oldu.

Gittiği her yerde yapmış olduğu mükemmel projelerle iz bırakan, herr gittiği terde adından baaşrıalrı ile söz ettiren Türkiye'nin en başarılı Kaymakamı seçilen Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan üç yıdır Çatalca'ya sessiz devrimi yaşatıyor.
Eğitimde çatalcayı zirveye taşıyan ÇABA Projesi ise Çatalca'yı eğitimde zirveye taşıyan Nevzat Taşdan, bu başarıda en büyük katkıyı veren eğitim kadrosu öğretmenleri ve okul Müdürlerini bu başarılarından dolayı birer başarı belgesi  ile ödüllendirdi. 125 Öğretmenin başarı ödülü aldığı  töreninde konuşan Taşdan, "Kaymakamlık hayatım boyunca gurulandığım, heyecanlandığım çok projelerimiz oldu ama bu proje ile hayatımım en güzel en anlamlı projesini sizlerle birlikte yaşamaktan dolayı çok mutluyum, çok guruluyum" dedi.

Taşdan, "İkibuçuk yıl gibi kısa bir sürede İlçemizi 35.likten beşininciliğe taşıyan bu eğitim kadrosu ile,  öğretmen arkadaşlarımla, müdürlerimizle, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes BAKIRCI Bey'e ve  emeği geçen Muhtarlarımızla ve öğrencilerimzile gururu  duyuyrum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Nevzat Taşdan," bu proje,  bu kadro ve bu azimle önümzüdeki yılda inşallah İngilizcede olduğu gibi İstanbul Birinciliğini burada sizlerle kutlayacağımıza inanıyor hepinizi tekrardan tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209