Ve Katil Geberdi...

Sabra ve Şatilla katliamının başmimarı, ‘kasap’ lakaplı Ariel Şaron sonunda geberdi.

Ve Katil Geberdi...

 Sabra ve Şatilla katliamının başmimarı, ‘kasap’ lakaplı Ariel Şaron dün geberdi. 4 Ocak 2006’dan bu yana bitkisel hayatta, makinalara bağlı olarak yaşayan Şaron’un ölüm haberi mazlum ve mustazaf İslam dünyasında sevinçle karşılandı. 8 yıl boyunca komada can çekişen Şaron, insanlık tarihine “cani zalimlerden” biri olarak geçti.

4 Bine Yakın Filistinliyi Hunharca Katletti

16 Eylül 1982 tarihinde İsrail ordusu Batı Beyrut’ta bulunan Sabra ve Şatilla Filistin mülteci kamplarını basarak kadın çocuk genç yaşlı demeden silahsız 4 bine yakın kişiyi katletmişti. Katliamın organizasyonu bizzat cani Ariel Şaron’a aitti.

Kadın, yaşlı, çocuk demeden...

Yıllarca işgal altında işkence ettiği mazlum Filistinlileri kadın, yaşlı, çocuk demeden vahşice öldüren ‘Şabra ve Şatilla Katliamı’nın sorumlusu ve azılı bir İslâm düşmanı Şaron, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) doğum gününde Azrail ile tanışarak Hakk’ın huzuruna hesap vermeye gitti…  İsrail radyosu, eski başbakan Bebek Katili lakaplı ırkçı Şaron’un tedavi gördüğü Ber Shava’daki Tel Hashomer Hastanesi’nde 85 yaşında öldüğünü duyurdu. Şaron’un son dakikalarında yanında aile üyelerinin bulunduğu belirtildi. /07

Kirli ayaklarıyla mescid-i aksa’ya girdi!

1998 yılında Dışişleri Bakanı olan olan Şaron, 1999’da Likud Partisi’nin lideri oldu. Şaron’un 2000 yılında polis korumasıyla Mesci-i Aksa’ya girmesi, 2. İntifada’nın başlamasına neden oldu. 2001-2006 yıllarında İsrail Başbakanı olan Ariel Şaron, 2005’de Likud Partisi’nden ayrılarak Kadima Partisi’ni kurdu. Ariel Şaron, 2006’da beyin kanaması geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede 8 yıl bitkisel hayatta kaldı.

İsrail radyosu, eski başbakan Bebek Katili lakaplı ırkçı Şaron’un tedavi gördüğü Ber Shava’daki Tel Hashomer Hastanesi’nde 85 yaşında öldüğünü duyurdu. Şaron’un son dakikalarında yanında aile üyelerinin bulunduğu belirtildi. Şaron’un ölümü ardından ilk açıklamayı yapan İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, “Arik (Şaron), milletini seven cesur bir liderdi” dedi.

İsrail onu çok seviyordu!

Cumhurbaşkanı Peres açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Sevgili arkadaşım Şaron son savaşını bugün kaybetti. Ülkesini ve milletini seven, milletinin de onu sevdiği cesur bir askerdi. O İsrail’in koruyucularından ve önemli mimarlarından biri oldu. Hiçbir korku tanımıyordu ve kesinlikle vizyon korkusu da olmadı. Zor kararlar almayı ve onları yerine getirmeyi bilirdi. Hepimiz onu sevdik, yokluğu çok fazla hissedilecek. Huzur içinde yatsın. Ailesine taziyelerimi gönderiyorum.”

Sağlık durumun kötüleşmesi üzerine yaklaşık bir ay önce Tel Aviv’deki Tel Hashomer Hastanesi’nde ameliyat edilmesinin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Şaron’da böbrek yetmezliği tespit edilmişti. Bundan dolayı son haftalarda sağlık durumu daha da kötüye gitmişti. Şaron, 4 Ocak 2006’da geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya girmişti.

Sabra Ve Şatilla Katili

Eski İsrail Başbakanı ve ana muhalefet partisi Kadima’nın kurucusu Ariel Şaron, 14 yaşında İsrail ordusuna katıldı. Tel Aviv Üniversitesi’nde hukuk öğrenimi gören Şaron, 1967’deki “6 Gün Savaşı”nda görev aldı ve 1972’de ordudan ayrıldı. Şaron, 6 Ekim 1973’te Yahudilerin dini bayramı ‘Yom Kippur’a denk geldiği için bu şekilde anılan savaşta, Mısır’ın tüm Sina Yarımadası’nı alması üzerine tekrar orduya çağrıldı.  Şaron, İsrail ordusuna, Lübnan’da bulunan Filistin mülteci kampları Sabra ve Şatilla’ya saldırma emri verdi. Bu olayda 3 bin 500’den fazla Filistinlinin şehit olduğu, bin 800 Filistinlinin kayıp olduğu açıklandı. Tarihe Sabra ve Şatilla Katliamı olarak geçen saldırıyı araştırmak için 1973’te İsrail hükümeti tarafından kurulan Kahan Komisyonu’nda suçlu bulunan Şaron, yargılama sonucu bakanlık görevinden alındı. 

Mescid-i aksa’ya da girdi!

1998 yılında Dışişleri Bakanı olan olan Şaron, 1999’da Likud Partisi’nin lideri oldu. Şaron’un 2000 yılında polis korumasıyla Mesci-i Aksa’ya girmesi, 2. İntifada’nın başlamasına neden oldu.

Terörist İsrail’in eski Başbakanı Bebek Katili Ariel Şaron 8 yıldır bitkisel hayatta kaldığı

 hastanede nihayet öldü. Yıllarca işgal altında  işkence ettiği mazlum Filistinlileri kadın, yaşlı,

 çocuk demeden vahşice öldüren ‘Şabra ve Şatilla Katliamı’nın sorumlusu ve azılı bir İslâm

 düşmanı Şaron, Peygamber Efendimizin (S.A.V.)  doğum gününde Azrail ile tanışarak Hakk’ın  huzuruna hesap vermeye gitti…

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 01:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Resul başer
Resul başer - 10 yıl Önce

Mezarına sıçıyım

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209