Polonya'da inanılmaz intihar girişimi

Polonya'da askeri savcı Mikolaj Pryzybyl, basın açıklaması sırasında intihar girişimde bulundu. Gazetecileri dışarı çıkaran Pryzybyl, silahla kendini vurdu.İntihar sırasında kamera kayıttaydı.

Polonya'da inanılmaz intihar girişimi

Polonya'nın başkenti Varşova'da meydana gelen intihar girişimi ülkeyi şok etti. Askeri savcı Mikolaj Przybyl, düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecileri dışarı çıkardı ve silahıyla intihara teşebbüs etti. İntihar sırasında kamera kayıttaydı.

Nasıl Oldu?

Olay şöyle gerçekleşti: Gazetecileri dışarı çıkaran savcı kapıyı kapattı. Geride kalan kamera ise kayıttaydı. Kamera açısının dışında, gelen seslerden anlaşıldığı kadarıyla savcı bir çantayı açtı ve silahını çıkardı. Ardından mermiyi sürdü ve silahıyla ateşledi.

Yere düşme anı, kıyısından da olsa kamera açısına girdi.

Toplantıya Gülümseyerek Başlamıştı

Oysa Savcı, yüzünde gülümsemeyle basın toplantısına başlamıştı.

Mikolaj Pryzybyl, basınla 2 yıl önce Polonya Devlet Başkanı ve devlet erkanından birçok kişinin öldüğü uçak kazası soruşturması konusunda konuşuyordu.

Savcı, soruşturmanın basına sızdırılması yüzünden medyayı eleştirdi. Ardından da şu sözlerle gazetecileri dışarı çıkardı: "Sivil ve askeri hayatım boyunca, hiçbir zaman Polonya'ya asla leke sürdürmedim, bundan sonra da sürdürmeyeceğim. Teşekkür ediyorum, lütfen bana 5 dakika izin verin, dinlenmeye ihtiyacım var."

Savcının bu kadar kararlı ve rahat bir şekilde intihara yeltenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

 Hayatı Tehlikesi Yok

Hastaneye kaldırılan savcının hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Devlet Başkanı Bronislaw Komorowski de olayla ilgili endişelerini belirtti ve durumla ilgili yetkililerden bilgi istedi.

 

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209