İngiltere'de akıl almaz bir tren kazası

İngiltere akıl almaz bir tren kazasının şokunu yaşıyor. Cep telefonu raylara düşen genç bir kadın saatte 60 kilometre hızla gelen treni fark edemeyince feci şekilde can verdi.

İngiltere'de akıl almaz bir tren kazası

Genç bir anne, elinden düşen cep telefonunun peşinden tren raylarına inince canından oldu. İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre olay geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde Wimbledon Tren İstasyonu'nda meydana geldi. Güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıyan olayda Charlene Pickering adlı 23 yaşındaki İngiliz kadın, erkek arkadaşı Daniel Pickett ve 4 yaşındaki oğlu ile istasyonda görülüyorlar. Görüntüleri izleyen bir yetkilinin açıklamasına göre; daha sonra genç kadın erkek arkadaşı

Pickett ile tartışmaya başlıyor. Bu sırada kadının elindeki telefon önce yere ardından da sekerek tren raylarına düşüyor. Bu sırada Charlene Pickering trenin gelip gelmediği bakmadan cep telefonunu almak için raylara atlıyor. Yetkili, güvenlik kamerası görüntülerinde Pickering'in erkek arkadaşı Pickett'in treni fark ederek genç kadını uyarışının ancak bunda başarılı olamayınca yaşadığı şok ve çırpınışların da an be an görüldüğünü ifade etti.

Bu arada kaza yerinde cep telefonuna ait herhangi bir iz bulunamazken genç kadının ailesi polisten istasyondaki güvenlik kamerası görüntülerini talep etti.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209