Denktaş’ın sağlık durumu iyiyr gidiyor

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın hastaneye geldiği güne göre durumunun iyiye gittiği, bugün sabah kahvaltısını yaptığı ve moralinin yerinde olduğu açıklandı.

Denktaş’ın sağlık durumu iyiyr gidiyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın hastaneye geldiği güne göre durumunun iyiye doğru gittiğini, bugün sabah kahvaltısını yaptığını ve moralinin yerinde olduğunu belirtirken, Denktaş’ın şu anda taburcu olacağını söylemek için erken olduğunu söyledi.

Ahmet Savaşan, Posta FM’e canlı telefon bağlantısıyla katılarak, Rauf Denktaş’ın sağlık durumundaki son gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Savaşan, Denktaş’ın pazar akşamı YDÜ Hastanesi’ne ailesi ve yakınlarının ortak kararıyla geldiğini ve kendisine sıvı kaybından ötürü birtakım tetkikler yapıldığını belirterek, gerek eski rahatsızlıktan dolayı yaşanan sıkıntılar, gerekse son zamandaki sıvı kaybından dolayı Denktaş’ın tedavilerinin düzenlendiğini ifade etti.

Kıbrıs Postası’nın haberine göre, Denktaş’ın hastaneye geldiği güne göre durumunun iyiye doğru gittiği bilgisini veren Savaşan, Dahiliye Anabilim Dalı Başkanlığı, Kardiyoloji, Nöroloji ve Göğüs Hastalıkları’yla birlikte Denktaş’ın sıkı bir takipte tutulduğunu kaydetti.

Savaşan, Denktaş’ın sağlığında iyiye doğru bir gidiş olduğu söyleyerek, bugün sabah kahvaltısını yaptığını ve moralinin yerinde olduğunu, nabız ve tansiyonunun da iyi seyrettiğini ifade etti.

Denktaş’ın şu anda taburcu olacağını söylemek için erken olduğunu da kaydeden Savaşan, tüm çabaların Denktaş’ı hızla taburcu edip evine göndermek yönünde ilerlediğini de sözlerine ekledi.

ANKA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209