ÖZGEN NAMA: SANCAKTEPE’DE ESKİŞEHİR’İ MODEL ALACAĞIZ

ÖZGEN NAMA: SANCAKTEPE’DE ESKİŞEHİR’İ MODEL ALACAĞIZ

ÖZGEN NAMA: SANCAKTEPE’DE ESKİŞEHİR’İ MODEL ALACAĞIZ
Haydar Koçak/ Ankara


 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Yılmaz Büyükerşen’le bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama “Büyükerşen Başkanın Eskişehir’de yaptığı başarılı ve iz bırakan projelerini, ama asıl olarak Büyükerşen başkanın belediyecilik vizyonunu Sancaktepe’ye taşıyacağız” dedi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izleyen ve bu konuda doğrudan bilgiler alan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’le bir araya geldi. 

Yapılan görüşme sonrası Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen yaptığı açıklamada “Özgen kardeşim bizim Eskişehir’de yaptığımız projeleri yakından izledi, bizden çok bilgiler aldı. Altyapı ve üstyapı projelerini, sosyal donatıları, sosyal faaliyetleri Sancaktepe’de aynen uygulayacağım dedi. Özgen kardeşim Bizden aldığı modelleri Sancaktepe’de uygularsa, eminim ki Sancaktepeli seçmenler de mutlu olurlar, güven içinde olurlar, huzur içerisinde olurlar” dedi.

BÜYÜKERŞEN’İN VİZYONUNU SANCAKTEPE’YE TAŞIYACAĞIZ

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ise yaptığı açıklamada “Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e bu güzel sözleri için teşekkür ederim, kendisi hem benim öğretmenim hem de belediyecilikte idolümdür. Büyükerşen Başkanın Eskişehir’de yaptığı başarılı ve iz bırakan projelerini, ama asıl olarak Büyükerşen başkanın belediyecilik vizyonunu Sancaktepe’ye taşıyacağız” dedi.

Gerek yerel yönetimlerdeki başarısını gerek insanlığını örnek aldığım büyüğüm Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e bu güzel sözleri için teşekkür ederim
CHP 
Eskişehir projelerini ilgilendi.
İnşa
Başarılar diliyorum.
Sz benim ideolisniz.
Hem öğetmenimsiniz, hem de ideolü

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209