MUAY THAİ'NİN ŞAMPİYONU TÜRKİYE!

Esenler'de gerçekleştirilen 4. Balkan Açık Muay Thai Çocuklar Şampiyonası'nda Türkiye, Yıldızlar ve Minikler kategorisinde en fazla altın madalyayı kazanarak şampiyon oldu. Esenler ayrıca Muay Thai 2014 Eurolig Büyükler Finali'ne de ev sahipliği yaptı.

MUAY THAİ'NİN ŞAMPİYONU TÜRKİYE!
 Esenler Belediyesi ve Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 4. Balkan Açık  Muay Thai  Çocuklar Şampiyonası, birbirinden zorlu müsabakalara sahne oldu. 3 gün süren Şampiyona'da; Türkiye, Lübnan, Irak, Azerbeycan, Yunanistan, Kazakistan, İspanya, Rusya, Gürcistan ve Ürdün'den toplam 120 sporcu mücadele etti. Şampiyona, düzenlenen kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

ŞAMPİYON TÜRKİYE

Türkiye dâhil toplam 10 ülkenin katıldığı Şampiyona'da Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde sporcular mücadele etti. Türkiye, Minikler kategorisinde 4, Yıldızlar kategorisinde ise 3 altın madalya kazanarak, her 2 kategoride de şampiyon oldu. Azerbaycan da bu 2 kategoride toplam 4 altın madalya kazanarak Şampiyona'yı 2'nci sırada tamamladı.

ALTIN KEMER İÇİN KAPIŞTILAR

Esenler, aynı gün içerisinde bir büyük spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı. Muay Thai 2014 Eurolig Büyükler Finali de Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Ses ve ışık gösterisiyle başlayan Şampiyona finalinde, 72.5 kilodaki sporcularla 76 kilodaki sporcular mücadele etti. Program Kanal T tarafından canlı yayınlandı.

DÜNYA ŞAMPİYONU DA İZLEDİ

Dev finale; Muay Thai Federasyon Başkanı Halil Durna, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özcan Hamza, Samuray Serkan lakaplı K-1 Dünya Şampiyonu Serkan Yılmaz ve Demir Yumruk lakaplı K-1 ağırsiklet Dünya Şampiyonu Orhan Doğan katıldı.

ALTIN KEMER AVRUPA'YA GİTTİ

Büyük final, 72.5 ve 76 kilodaki sporcuların zorlu mücadelesine sahne oldu. 72.5 kiloda Romanya'dan Buzdugan Cezar  şampiyon olurken, 76 kiloda Çek Cumhuriyeti'nden  Matou Kohout altın kemerin sahibi oldu. Kohout'a altın kemerini Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza taktı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 04:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209