Özel Kanalları Ucuza İzlemek D-Smart TV Kampanyaları ile Mümkün

Özel kanalları ucuza izlemek mi istiyorsunuz? O zaman bu D-Smart TV kampanyaları ile artık mümkün.

Özel Kanalları Ucuza İzlemek D-Smart TV Kampanyaları ile Mümkün

Televizyonun hayatımıza girmesi ile eğlence anlayışımızda köklü değişiklikler meydana geldi. 70’li yıllar ile ülkemizde de yayın hayatına başlayan devlet destekli TV yayınları vardı. Ancak günümüzde çok daha fazla kanal özel televizyonlar ile evimizde yerini alıyor. Siyah beyazdan renkli TV’ye, karasal yayınlardan uydu yayınlarına, tüplü TV’lerden günümüzün LCD yada plazma TV’lerine geçilmesi ile HD kalitesindeki yayınlarla televizyon izleme çok daha keyifli hale gelmeye başladı. Özellikle dijital yayıncılık ile izleyiciler kendilerine özel kanal seçeneklerinin bulunduğu yayınları izleyebiliyor. 2007 yılından bu yana Türkiye için bu hizmeti sağlayan D-smart, avantajlı TV kanallarını sunduğu paketler ile sizlere de sağlıyor. Oldukça uygun fiyatlar ile bu özel kanalları sizlerde izleyebilirsiniz.

Özel kanallar ile TV izleme keyfi çok daha eğlenceli ve zevkli hale geliyor. Giriş paketinden blu paketine, spor paketinden sinema paketine kadar sunduğu kanal seçenekleri ile müşteri isteklerine göre TV izlemeleri artık 5 kat net görüntü ve ses kalitesi ile sizlere ulaştırılacak. Aylık çok küçük fiyatlar ödeyerek sizler de D-smart TV paketleri ile, daha kaliteli filmler izleme şansına sahipsiniz. Takımınızın Avrupa Kupası mücadelesini salonunuzun rahatlığında izleme olanağını spor paketi ile elde edecek; NBA maçları, motor sporları gibi pek çok spor organizasyonu da izleme olanağını yakalayacaksınız. Diziler arasında da belki normal kanallarda izleyemeyeceğiniz, tüm dünya ülkelerinde gösterimde olan popüler dizileri izleme fırsatını da dizi paketi ile elde edeceksiniz. Artık evinizin rahatlığında sizin istediğiniz yayınlara ağırlık veren kanallara çok daha hızlı biçimde ulaşıp TV başında kanal kanal dolaşmak zorunda kalmayacaksınız. Eğer sizlerde bu tarz bir TV paketi ile rahata ulaşmak istiyorsanız D-Smart TV paketlerini internet üzerinden yeniabonelik.com adresinden ayrıntıları incelemelisiniz.

Yeni abonelik sitesi, sadece sizlere paket ayrıntılarını, fiyatlarını bilgi olarak vermiyor. Site üzerinden aynı zamanda D-smart aboneliğinizi kolayca gerçekleştirme imkanı da veriyor. Bunun yapmanız gereken ise sadece iletişim bilgilerinizi bırakmak olacak. Sonrasında hemen aranacaksınız ve aboneliğinizin başlatılması için çalışma yapılacaktır. Daha özel ve eğlenceli TV izlemeleri D-smart ile 10 TL’den başlayan aylık fiyatlar ile gerçekleştirilebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 03:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209