Bilgisayar ihtiyacınızda kaliteyi gözetin

Bilgisayar ve bilişim teknolojisinin başdöndürücü bir hızla geliştiğini ve değiştiğini belirten Cemal Şahin 'ihtiyacınızı belirleyin ve onu satın alın' dedi

Bilgisayar ihtiyacınızda kaliteyi gözetin

Nedim Odabaş'ın haberi

Firmalarının 2005 yılında kurulduğunu, kısa sürede kurumsallaşarak ve marka yatırımlarıyla sektörün önünde yürüyen bir firma haline geldiklerini belirten Hedef Teknoloji Bilgisayar Sistemleri Firması Sahibi Cemal Şahin, “Kurumsal olarak çalışan bir firmayız. Kurumsal bazda firmaların çözüm ortağı olarak çalışıyoruz. Kalite konseptimizi, marka değerimizi sürekli artırıyoruz ve müşteri memnuniyetimizle zirve noktasındayız. Dünya ölçeğinde sürekli gelişen ve büyüyen bilgisayar-bilişim teknolojilerini en yakından takip ederek, yenilikleri izleyerek teknolojik tüm gelişmeleri çözüm ortağı olduğumuz firmaların teknolojilerine adapte ediyoruz” dedi.

Cemal Şahin, MnCmart markasıyla piyasaya girdiklerini, kısa sürede müşterilerin teveccühünü kazandıklarını belirterek, “Bilgisayarlarımızın parçalarının bir kısmını iç piyasadan temin ediyoruz, bir kısmını ise dışarıdan ithal ediyoruz. İhalelerine girdiğimiz kamu kurumlarında fiyatlarımız yüksek olduğu için, ucuz fakat kaliteli bir ürünü piyasaya sürme gereği hissettik. Hedef Teknoloji olarak altyapısını biz hazırladık, bir yıldır PC olarak MnCmart markasıyla piyasadayız” diye konuştu. MnCmart markasıyla önümüzdeki günlerde notebook ve LCD Tv konseptlerine giriş yapacaklarını, Hedef Teknolojinin kalitesini bu ürünlerle müşterilerine yansıtacaklarını kaydeden Şahin, “PC satın alırken Türk halkı en ucuza en üst segmenti satın almayı talep ediyor. Aslında bilgisayarda ihtiyacınız neyse onu satın almalısınız, gereksiz harcama yapmamalısınız. Çünkü teknoloji hızla değişiyor, üç ay sonra bambaşka bir teknoloji karşınıza çıkabiliyor” diye konuştu.

MNCmart Computer’in faaliyetlerinin her safhasında güven, kalite, eksiksiz müşteri memnuniyetini sağlamayı vazgeçilmez politika olarak belirttiğini kaydeden Şahin, “Sektörümüzde yenilikçi olmanın elverdiği avantajları kullanıp liderliğin yanı sıra kalitenin de simgesi olmayı hedefliyoruz. Standart kalitenin uygun koşullar altında teknolojinin takipçisi ve geliştiricisi olmak, teknolojik imkanları kullanıp mükemmeli yakalamak bugüne kadar tek hedefimiz olmuştur ve ayrıca belirlediğimiz bu hedefle MnCmart Computer’i son kullanıcılarımızın hizmetine sunmanın gayreti içindeyiz. Bu bilinçle müşteri memnuniyetini sağlamak, geliştirmek iletişim ve iş gücünü azaltmak için hazırladığımız www. mncmart. com.tr kurumsal web adresimizden modellerimizi inceleyebilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Türkiye’de bilgisayar teknolojisinin son zamanlarda yapılan yatırımlarla belli bir çıtaya ulaştığına dikkat çeken Şahin, “Biz de teknolojiyi hem takip eden, hem uygulayan, hem de teknoloji üreten bir yapıyı sergilemek zorundayız. Hedef Teknoloji olarak bunu yapabilecek bir standardı ortaya koyabilmek için çaba gösteriyoruz. Gerek donanınımıyla gerekse teknolojik yapısıyla en üst segmente hitap eden ürünleri ortaya koymak ve müşterilerimizle buluşturabilmek için sürekli AR-GE çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209