BERKİN UMURUNUZDA MI

       Kimse Berkin’in suçunu hükümete yıkmaya çalışmasın. Bu suç hükümetinse sizin yüzünüzden ve sizin sayenizde  ancak taksirli suç kapsamına girer.


        Daha on dört yaşında bir çocuğun gücüne muhtaç aciz eylemci güruh yüzünden öldü Berkin! Bir çocuğu kullanmak isteyen, dününü bile bilmeyen bu çocuğu dolgu maddesi yapmaktan utanmayanlar yüzünden öldü Berkin! Ufacık çocukları kullanacak kadar aciz bir takım grup mu bu ülkeyi kurtarıp vatana sahip çıkacak.

      Bugün bazı kanallarda tesadüfen ünlü olmuş kültür derecesi sıfır,okuduğu okul belli olan sanatçı kimliğinin bu ülkede önüne gelene verildiği,televizyonda programları olan birkaç tipi tip Berkin’i savunuyor..Acaba kaç kere hastaneye gidip ziyaret ettiler ve ailenin  ihtiyaçlarını sordular.Hangisi devletin hastanesine gidip doktorlarla görüştü,hangisi dışarıdan konuyla ilgili hocaları bulup Berkin adına görüştü merak ettim..Emin olun olsaydı duyardık çünkü kendi reklamları için iyi bir’’ yoğun bakım’’ vardı..

      Öldü ve hala o çocuğun üzerinden kendi reklamlarını yapıyorlar yani Berkin sömürücülerin sponsoru oldu..

      O çocuk daha ülke tarihini okulda tamamlamamışken, bu ülkenin seksen öncesini bilmezken, bırakın bunları anayasa kitabı atılıp dolar zenginleri olduğunda iki yaşındayken ne işi vardı eylemlerin içinde.

        Ülke için eylem yapıyorum diyenlere sesleniyorum o çocuğun katili sizlersiniz! On iki yıldır ne eksildi bu ülkeden, ne sıkıntı çektiniz, hangi hastane kapsında mağdur oldunuz, hangi devlet dairesinde süründünüz, hangi ülke malına dış güçler el koydu, hangi sözünüzü söylerken postal korkusu yaşadınız.

        Madem bu kadar ülkeyi seviyordunuz neden geçmişte ülkenin paraları birilerinin cebine giderken sustunuz da sokaklara inmediniz.

        Ölü sömürücü, hadsiz kendini iyiliksever göstermeye çalışan provokatörler haksız eylemlerini haklı çıkarmak için Berkin’in cesedine sarıldı yine.O evlat kendine eğlence ararken sizin yüzünüzden öldü eylemciler.Kimse Berkin’in yanındayım demesin bize.Herkes iyiliği başkasına yapıyor gösterip aslında kendine yapar.Çünkü yaptığını anlatırken altından verdiği mesaj kendinin ne kadar ‘’iyi insan’’olduğudur.Kim Mevlana misali iyilikleri için susmuş ki bu ülkede.Oysa iyilik sessizdir.Şimdi ki gibi çığlık atmaz..

      Sandığa az bir zaman kalmışken yine kendine bahane buldu nekrofil gruplar..Artık susun ve sandıktan çıkmış oylara saygı gösterin..Demokrasi istiyoruz derken demokratik hakka yaptığınız diktatörlüğü artık kabul etmeyen koyun sürüsü var;kurtlar dışarı..Özgürlüklere  diktatörlük yapmanızdan bıktı oy  sahipleri..Saygı istiyorsan saygı göstereceksin ya seve seve ya da müdahaleyle.

     Rahat uyu çocuk;seni kullanan caniler utansın,sana geçmişini anlatmadan bugününü karalayan ve karartanlar utansın..

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209