ZABITA MEMURLARINDAN BAŞKAN GÖKSU’YA ZİYARET

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucu Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışmak üzere ataması yapılan zabıta memurlarını makamında kabul eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerini sundu.

ZABITA MEMURLARINDAN BAŞKAN GÖKSU’YA ZİYARET
 Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2013 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucu Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışmak üzere ataması yapılan 13 zabıta memurunu makamında kabul etti. Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, zabıta memurlarına hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Göksu, “Esenler Belediyesi dinamik bir belediyedir” diyerek yoğun çalışma temposuna hazırlıklı olmalarını söyledi. “Zabıta işlerinde dürüstlük çok önemli” diyen Göksu, başarılı olmanın düzenli, ahlaklı ve erdem sahibi olmaktan geçtiğini kaydetti. Samimi bir ortamda devam eden görüşmede, zabıta memurlarıyla sohbet eden Göksu, Esenler’in daha yaşanabilir bir şehir olması için yüksek motivasyonla çalışmak gerektiğini ifade etti.

Esenler Belediyesi’nde çalışacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren zabıta memurları da, Esenlerlilere hizmet yolunda var güçleriyle çalışacaklarını belirttiler.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209