YÜZ GÜLDÜREN ZİYARET

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Engelleri Birlikte Aşalım” projesi kapsamında gerçekleştirdiği engelli ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler engelli vatandaşların yüzünü güldürüyor.

YÜZ GÜLDÜREN ZİYARET
HABERİN GALERİSİ
YÜZ GÜLDÜREN ZİYARET

YÜZ GÜLDÜREN ZİYARET

Engelli vatandaşların her zaman yanında olan Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, engellileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Rabia Temizkan, Toplum Destekli Polis memurları ile birlikte ilçedeki engelli vatandaşlara bir ziyaret gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde, duygusal anlar yaşandı.

ÇOK MEMNUNUZ

Ziyaretlerin ilk adresi Tuna Mahallesi'ndeki ortopedik engelli Meryem Coşkun'un evi oldu. Misafirlerini güler yüzle karşılayan Coşkun, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok mutlu olduk. Belediye daima bizim yanımızda. Bizi sayıp bize önem gösteriyorlar. Esenler Belediye Başkanımızdan ve Başbakanımızdan çok memnunuz" dedi.

ZİYARETLERİNİZ BİZİ AYAKTA TUTUYOR

Ziyaretlerin ikinci adresi ise Turgutreis Mahallesi'ndeki Peşmen ailesine oldu. 15 sene önce yüksek tansiyon sebebiyle felç geçirerek yatalak kalan 51 yaşındaki Veysel Peşmen, ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadı. Veysel Peşmen'in hayat artadaşı Satı Peşmen, "Eşim benimle gülüyor, benimle ağlıyor. 15 senedir hep yatakta. O'na uygun bir tekerlikli sandalye olsa dışarı çıkabilir. Allah sizden razı olsun. Yardımlarınız ve ziyaretleriniz bizi ayakta tutuyor" diye konuştu.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Her Perşembe günü engellileri farklı kanaat önderleriyle ziyaret ettiklerini belirten Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Rabia Temizkan, "Engelliler ve engelli ailelerinin morale çok ihtiyaçları var. Onların dualarını almak bize yetiyor. Ziyaret esnasında bize eksiklerini ve ihtiyaçlarını da belirtiyorlar. Biz de onlara gerekli yardımları yapıyoruz. Onların yardımına koşmaya ve yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209