Yol Haritamız Halkımızın Önerileri

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hafta sonunu ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine ayırdı. Beyaz Hareket Derneği, Sinop Eymur Köyü Derneği ile Ardahan Sürügüden Köyü Derneği’ni ziyaret eden Başkan Altunay, dernek üyelerinin istek ve önerilerini dinledi.

Yol Haritamız Halkımızın Önerileri

 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hafta sonunu sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine ayırdı.  Beyaz Hareket Derneği, Sinop Eymur Köyü Derneği ile Ardahan Sürügüden Köyü Derneği’ne ziyaretler yapan Başkan Altunay, belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyaretlerde Başkan Altunay, derneklerin istek ve önerilerini de dinledi.

 

Sultangazi Belediyesi olarak halkın memnuniyeti için çalıştıklarını belirten Başkan Altunay, “Göreve geldiğimiz 4 yıldan bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda halkımızın önerileri bizim yol haritamız oldu. Planladığımız her çalışmaya halkımızı katmaya, onların görüş ve önerilerini almaya gayret ettik. Sivil toplum kuruluşlarımızla periyodik olarak bir araya gelmemizin amacı da fikir alış verişinde bulunarak ilçemizi hak ettiği noktaya getirmek için birlikte hareket etmektir.” dedi.  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209