Tekin’den Başkan İsmail Kavuncu’ya Teşekkür Plaketi…

Eyüp Belediyesi “Onbir Ayın Sultanı” Ramazanda ilçeye gelen binlerce konuk için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Tekin’den Başkan İsmail Kavuncu’ya Teşekkür Plaketi…
 Eyüp Belediyesi, hem Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki Cülus Yolu’nda hem de Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı’nda Açıkhava iftarları düzenliyor. Etkinlik alanında haftasonu Karslılar iftar programında biraraya geldi.

Eyüp Belediyesi’nin Haliç Etkinlik Alanı’ndaki Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği iftar programına Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ramazan ayının Eyüp’te birbirinden farklı etkinliklerle kutlandığını belirterek tüm Eyüplüleri bu güzel organizasyonlara davet etti. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin gecede Başkan İsmail Kavuncu, Dernek adına teşekkür plaketi verdi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Milletvekili Bürge ve iftar yemeğine katılan protokol, Etkinlik Alanı’ndaki yerel derneklerin stantlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209