Tekbaş ve Türk'e GS Plaketi verildi

Tekbaş ve Türk’e GS plaketi İşadamları Naif Tekbaş ve Dr.Hadi Türk’ün Galatasaraylılığı tescillendi.

Tekbaş ve Türk'e GS Plaketi verildi

 Tekbaş ve Türk'e GS Plaketi verildi


Tekbaş ve Türk’e GS plaketi İşadamları Naif Tekbaş ve Dr.Hadi Türk’ün Galatasaraylılığı tescillendi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ne üye olan Tekbaş ve Dr.Türk’e, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim, Mardinliler Derneği Genel Başkanı ve GS Kongre Üyesi Fuat Bodur ile diğer yetkilerin hazır bulunduğu bir törenle GS plaketleri verildi.

Mehmet Canbekli'nin haberi

 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları  Derneği'nin Les Ottoman Otel'de düzenlediği yemeğe Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yönetim kurulu üyesi Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Disiplin Kurulu Başkanı Celal Açar, İşbirliği Kurulu Başkanı Türker Arslan, Dayanışma Sandığı Başkanı Oral Yılmaz, ultrAslan Başkanı Veysel Giley, Galatasaray camiasının ileri gelenleri ve dernek üyeleri katıldı.

GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, schalke 04 galibiyet sonrası emeği geçen herkesi kutladı ve “Hocamızın bize final oynatacağına inanıyorum” dedi. Sarıkaya, 1905 GSYİAD üyelerini, 31 Mart’a kadar localarını almaya davet etti.

GEÇMİŞİ YAŞAMAK ALIŞKANLIK OLDU

 

Kulüp Başkanı Ünal Aysal da, Almanya'da çok güzel bir galibiyet elde ettiklerini hatırlatarak, ''Bu galibiyet hepimizi mutlu etti. Ancak bu ne ilki ne sonuncusu, devamı gelecek. Geçmişi tekrar yaşamak bizim alışkanlığımız oldu zaten. Dün çok güzel sahneler yaşandı. Bu galibiyetin ötesinde oradaki taraftar gruplarımızın büyük coşkusuydu, desteğiydi. Hem maçtan önce hem de sonra otele gelerek takımımızı stada kadar geçirerek gösterdikleri özveri ve coşku hakikaten çok etkili oldu'' diye konuştu.

Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale güçlü  takımların kaldığını dile getirerek, ''Galatasaray'ı  bir kenara bırakırsak, 7 tane çok önemli takımla beraber olduk. Avrupa'nın en büyük 10 kulübü içerisindeyiz, kendi yerimizi tescil ettik. Bundan sonra yapmamız gereken şey bunun devamlı olması.” dedi. Ünal Aysal, kura çekiminde bir Akdeniz takımının çıkmasını istediğini belirterek, “

''Ben Akdeniz takımlarını daha çok seviyorum yarışma yönünden. Kuzeyde şansımızı denedik, biraz da Akdeniz'de olsa daha iyi olur. Real Madrid çok güçlü ve aşılması  zor engeller gibi görünüyorlar ama Galatasaray için aşılmayacak engel yok. Biz yine elimizden gelen her şeyi yapacağız'' değerlendirmesinde bulundu.


Yemekten sonra GSYİAD’a yeni üye olanlara plaketleri verildi. Mardinliler Derneği Genel Başkanı ve Galatasaray Kongre Üyesi A.Fuat Bodur’un girişimleri sonucu derneğe üye kayıtları kabul edilen Mardinliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Hadi Türk ve Naif Tekbaş’a da GS plaketleri verildi.

Haber/Mehmet Canbekli

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209