STAD’A İLK KEPÇE BAŞKANDAN

Kentsel dönüşümü sadece yaşadığımız binalarda değil; okul, kamu daireleri ve spor müsabakalarının toplu olarak seyredildiği spor tesislerini de alan Bayrampaşa Belediyesi

STAD’A İLK KEPÇE BAŞKANDAN

 Kentsel dönüşümü sadece yaşadığımız binalarda değil; okul, kamu daireleri ve spor müsabakalarının toplu olarak seyredildiği spor tesislerini de alan Bayrampaşa Belediyesi, İTÜ(İstanbul Teknik Üniversitesi) tarafından depreme dayanıklı olmadığı anlaşılan  Tarihi Bayrampaşa Stadını ‘’Yıkımın ilk kepçesini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in vurduğu’’ programla start vermiş oldu.

Deprem riski nedeniyle kapatılması kararlaştırılan Tarihi Bayrampaşa Stad’ı tribünleri, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yoğun çabaları sonucu Bayrampaşa Belediyesi ve İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştireceği çalışma ile sporseverlerin güvenli bir şekilde müsabakaları seyretmelerine olanak sağlayacak.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün hazırladığı rapor doğrultusunda ‘deprem riski’ nedeniyle kapatılması kararlaştırılan Tarihi Bayrampaşa Stadı’nın tribünleri yıkılarak onların yerine depreme dayanıklı ‘demontable’  tribünler yapılacak. Eski tribünlerin yıkılmasıyla başlayan çalışmalar, en kısa zamanda tamamlanacak.

Başkan Aydıner;’’KENTSEL DÖNÜŞÜM SADECE YAŞADIĞIMIZ BİNALARDA OLMAMALI

Depreme dayanıklı olmayan tribünleri yıkmaya başladıklarını ve eski tribünlerin yerine ‘demontable’ tribünler inşa etmeye başlayacaklarını kaydeden Atila Aydıner, “Bayrampaşa Stadı’nı aynı yerinde ‘demontable’ tribünlere kavuşturarak hasreti bitireceğiz. Kentsel dönüşüm sadece yaşadığımız binalarla sınırlı değil. Olmamalı. Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak halkımızın güvenliğini sağlamak Benim görevim. Bu spor tesislerinde de geçerli. Bayrampaşa stadımız umut ediyorum kısa zamanda sporseverlerin güvenli bir ortamda maç seyredebilecekleri bir konuma gelecek ve 2. Lige çıkan Bayrampaşasporumuz, Tarihi stadımızda güvenli ve konforlu bir ortamda başarıdan başarıya koşarak, yüz binlerce futbolsevere unutulmaz anlar yaşatacaktır.Buna yürekten inanıyorum” dedi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209