Sokak İftarlarında Birlik Beraberlik Mesajları

Sultangazi Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan’ın bereketini semt sakinleriyle paylaşıyor.

Sokak İftarlarında Birlik Beraberlik Mesajları

 Sultangazi Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan’ın bereketini semt sakinleriyle paylaşıyor. Ramazan ayının ilk sokak iftarı Malkoçoğlu Mahallesi’nde düzenlendi. Buradaki iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sokak iftarlarıyla birlik ve beraberliğin pekiştiğini, komşuluk ilişkilerinin geliştiğini söyledi.

 Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının bereketini sokak iftarlarıyla paylaşıyor. Malkoçoğlu Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

İftar  yemeği ardından konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sokak iftarlarıyla birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Ramazan ayının manevi coşkusunu Sultangazililerin hep birlikte yaşadığını kaydeden Başkan Altunay şunları söyledi:

 “Ramazanın manevi huzurunda komşularımızla ilişkilerimizi geliştirmek amacıyla sokak iftarlarında buluşuyoruz. Ramazan ayında dostluklarımızı pekiştirmeli,  kırgınlıklarımıza son vermeliyiz. İftar sofralarımızla birlik, beraberlik ve dayanışmanın göstergesi olalım.” 

Sultangazi’de dört yılda birçok değişime öncü olduklarına da vurgu yapan Başkan Altunay, “Sultangazi’nin dört bir yanında süren yatırımlarımızla değişimin öncüsü olduk. 7 Yıldızlı Pazar alanları, Belediye Hizmet Kompleksi, Yaşlı Bakım ve Huzurevi, Kültür Merkezleri ile diğer kamu kurumlarının hizmet alanlarının dört yılda temellerini attık. Sultangazi değişimin ve yenileşmenin adresi olacak” şeklinde konuştu.

 ATATÜRK BULVARI ETKİNLİKLERİ

Sultangazi Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan iftar çadırında binlerce kişiyi ağırlamayı sürdürüyor. İftarın ardından kültürel etkinliklerin yer aldığı çadırda meddah ve tiyatro gösterileri sahnelendi. “Saka Sami Ramazanda Su Taşıyan Çocuk” isimli tiyatro gösterisi ile Çanakkale Savaşı’nda yaşanan hikayeler anlatıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209