Şehit aileleri ve kahraman gazilerimizle iftarda buluştu

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, İstanbul'un birçok ilçesinden çok sayıda şehit ailesi, gazilerimiz, din görevlilerimiz ve çeşitli dernekler bir araya geldi.

Şehit aileleri ve kahraman gazilerimizle iftarda buluştu
 Başkanlık binasının yan bahçesinde verilen iftar, Sarıyer İlçe Müftüsü İbrahim Gemici'nin Ramazan Ayı'nın önemine dair yaptığı konuşma ve yemek duasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Kendigel, tüm kahraman gazilerimiz adına burada olmaktan, güzel ve anlamlı bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasını, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve emeği geçen tüm belediye personeline ettiği teşekkürle bitirdi.

"Ramazan Ayı; barış ve kardeşlik ayıdır"

Konuşmasına, "Ramazan Ayı'nın sadece islam alemine değil tüm dünya insanlarına hayırlar getirmesini diliyorum" diye başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Burada şehit ailelerimizle, gazi kardeşlerimle, emniyet mensuplarımızla ve saygı değer din görevlilerimizle bir arada bir iftar sofrasında olmaktan kıvanç duyuyorum" diye konuştu.
Ramazan Ayı'nın bereket ve paylaşımcılık ayı olduğunu vurgulayan Başkan Genç, şu sıralar özellikle ihtiyaç duyulan barış ve kardeşliği beraberinde getirmesini temenni ettiğini belirtti. Ayrıca "11 Ayın Sultanı" diye adlandırdığımız Ramazan'ın, bizleri içine aldığı yüce ve ulvi duyguları birer yaşam biçimi yapmamız halinde; iyilik, paylaşım ve barışın hep bizlerle olacağını ve bereketimizin hep artacağını sözlerine ekledi.
Gerçekleşen iftar yemeğine Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel, Mustafa Tok, Mehmet Metilli, Meclis Üyeleri Gökan Zeybek, Hacı Mehmet Bayraktar, Hayati Kaptanoğlu, Oğuzkan Yüksel, Kuzey Kıbrıs Başkonsolosluğu temsilcileri, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili Sekan Eryiğit, Zekeriyaköy Bölük Komutanı Mustafa Kemal Akçal, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209