Sarıgül, Rize Çamlıhemşin'de Kar Festivaline Katıldı

Sarıgül “ Türkiye'nin Büyük Bir Buluşmaya İhtiyacı Var”

Sarıgül, Rize Çamlıhemşin'de Kar Festivaline Katıldı
 Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye’nin büyük bir buluşmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, “Barışı, özgürlüğü, insan haklarını, inançlara saygılı laikliği, refah ve üretimi, alın teri ve emeği savunan herkesin bir araya gelme zamanıdır”  dedi. 
Sarıgül, Rize- Çamlıhemşin’de düzenlenen” Geleneksel Kar Festivali” ne katılmak için bölgeye geldi. Trabzon Havaalanı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sarıgül, gündemdeki konulara yönelik görüşlerini ifade etti. İki farklı Türkiye’nin olduğunu söyleyen Sarıgül, “Birincisi televizyonlarda gördüğümüz Türkiye. İkincisi ise hepimizin birlikte yaşadığı gerçek Türkiye; yani yorgun, mutsuz, işsiz, geçim sıkıntısı içinde, gelecekten endişeli, umudu zedelenmiş Türkiye. Bunun içindir ki; düşüncelerimizin iktidar olacağı bir Türkiye için yollara düşmeye devam diyoruz” dedi.
Mustafa Sarıgül açıklamasında şunları söyledi: 
“Türkiye’nin büyük bir buluşmaya ihtiyacı var. Barışı, özgürlüğü, insan haklarını, inançlara saygılı laikliği, refah ve üretimi, alın teri ve emeği savunan herkesin bir araya gelme zamanıdır. Türkiye Değişim Hareketi’nin tek amacı, bu büyük buluşmayı sağlamaktır, yıllardır benim savunduğum düşüncelerimin önce yerel yönetimlerde, sonra da genel seçimde iktidar olması için gayret göstermektir. Bu düşünceyi paylaşan herkes ülkesi için sorumluluk almalıdır. Ülkemizin refahı için gönüllerin birleşmesinde hiçbir engel yok. Herkesi kucaklayacak kadar büyük bir yüreğimiz var”.
Sarıgül daha sonra beraberindeki kalabalık bir konvoyla Rize’ye giderek Çamlıhemşin Ayder Yaylası’ndaki “Geleneksel Kar Festivali” ne katıldı. Sarıgül burada da yurttaşların büyük ilgisiyle karşılandı

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209