Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz Projelerini Anlattı

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz Projelerini Anlattı

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz Projelerini Anlattı
 Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal KORKMAZ, İl Başkanı Kemal POLAT, ve Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları Bayburtlular Derneği, Bağkur İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler projelerini anlattılar.

Celal KORKMAZ Bayburtlular Derneğinde projelerini açıkladı ve desteklerini istedi Korkmaz yaptığı açıklamada;

Biz geldiğimizde,Su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapılacak yani 100 lira ödeyenvatandaşımız 50 lira ödeyecek:

Su Temel İhtiyaçtır Sudan Kâr edilemez. Belediye kapısında sizler hemşerisiniz, yurttaşsınız, müşteri değilsiniz. Belediyeden aldığınız hizmet ticaret değildir,

bundan kâr edilemez. Bu yüzden bizler kâr amaçlı belediyecilik yapmayacağız. Hizmet amaçlı ve insan odaklı belediyecilik yapacağız.

Halk ekmek fabrikaları kuracağız;

 Fırıncı esnafımızla işbirliği içinde İnsanımızın temel ihtiyacı olan ekmeği kaliteli, temiz, sağlıklı ve ucuza temin edebilmeleri için Halk Ekmek Projesini hayata geçireceğiz

Eko Park Projemiz ile insanımıza nefes alacak bir alan oluşturacağız.

İçerisinde yenilenebilir enerji sistemleri ile doğa ve insan arasında bir denge oluşturarak herkesin faydalanacağı mesire alanı, kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, küçük hayvan klübeleri, kamping alanları ağaç evler, mini bir şelale gibi birçok alan yer alacak Eko Park ile insanımız şehrin stresinden kurtulup huzur bulacağı bir ortam olacak  

Her mahalleye hizmet edecek hizmet evleri kuracağız

 Buralarda vatandaşlarımız belediye ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Hizmet evlerimizin içerisinde taziye evleri, emekli ve yaşlılar için koordinasyon merkezleri, kadınlara yönelik kültür, eğitim ve kurs hizmetleri merkezleri, engelli çocuklar için kreşler yer alacak.

Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan insanımız için Hayvancılık Kenti Projesi

Kentimizde hayvan besiciliği satışı ve kesiminin sağlıklı bir şekilde yapılması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve hayvancılık yapan insanımıza geniş imkânlar sağlamak için Hayvancılık kenti oluşturacağız ve onları destekleyeceğiz.

Bu ve bunlar gibi birçok projemiz var derdimiz insanımıza hizmet etmek ve onların huzurlu ve müreffeh bir şehirde yaşamalarını sağlamak biz diyoruz ki: Saadet Kazanınca Yalova Kazanacak. Bu yüzden sizlerden destek istiyoruz gelin Yalova’mızı birlikte yönetelim” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal KORKMAZ ve heyeti Bayburtlular Derneği ziyaretinin ardından BAĞ-KUR İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209