Rami’de Parkta Açıkhava’da İftar

Eyüp Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu yıl da her mahallede iftar sofrası kuruyor. Her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesi’nin iftar sofrasında bir araya geliyor.

Rami’de Parkta Açıkhava’da İftar
 Eyüp Belediyesi, Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzenliyor.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Rami Cuma ve Rami Mahallesi sakinleriyle Eyüp Belediyesi Bir Nefes Parkı’ndaki açıkhava iftarında biraraya geldi.

Belediyenin iftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Kavuncu, “On bir ayın Sultanı Ramazan birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi, iftar sofralarında dargınlıklar bitiyor, herkes sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde aynı somunu paylaşıyor. Geleneksel Ramazan günlerindeki coşkuyu, canlılığı Eyüp’te yeniden yaşatmak için etkinlikler düzenliyoruz. Umarım halkımız da memnun olur” dedi.

 İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezan okunmasından sonra Hacivat ve Karagöz gösterisi sunuldu. Programda, tasavvuf müziğinin en güzel örnekleri seslendirilirken etkinlik semazenlerin gösterisi ile sona erdi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209