Ramazan Öncesi Pazarlar Denetlendi

Başkan Gazi Şahin’in talimatı üzerine Zabıta Müdürlüğü tarafından Elmadağ’ da Pazarlar denetlendi.

Ramazan Öncesi Pazarlar Denetlendi
 Ramazan Öncesi Pazarlar Denetlendi

Başkan Gazi Şahin’in talimatı üzerine Zabıta Müdürlüğü tarafından Elmadağ’ da Pazarlar denetlendi. Pazar esnafı denetimlerden memnun olduklarını, Elmadağ pazarlarının halka daha iyi hizmet etmesi hususunda birlik olduklarını, pazarcıların taahhütname ve sözleşme kurallarına riayet ettiklerini ifade ettiler.

Denetimle gelen sağlık bilgisi

Pazarlarda denetimlerin arttırıldığını aktaran Zabıta Müdürü, pazarcıların yüksek sesle satış yapmamaları konusunda gerekli uyarıyı yinelediklerini, güzel bir ortamda alışverişin sağlanması maksadıyla devamlı pazar alanı içerisinde bulunduklarını ve vatandaşların şikâyetlerine anında cevap verdiklerini söyledi. Ramazan öncesi Kontrollerdeki amaçların esnafa para cezası kesmek olmadığını belirten Zabıta Müdürü, kontrollerin vatandaşa sunulan hizmetlerde kaliteyi ve hijyeni korumak amaçlı olduğunu vurguladı.

Temiz çevre anlayışı

Temizlik İsleri Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu çalışmayla da Elmadağ’daki pazarlara yönelik detaylı bir temizlik faaliyeti uygulanmakta olup, Pazar kurulmadan önce pazar alanının yıkanmasını gerçekleştiren ekipler, vatandaşlara temiz ve rahat bir ortamda alışveriş keyfi sağladı.Temizlik Ekipleri ;  pazar alanında çöp birikmemesi maksadıyla gerekli önlemleri aldıklarını, pazar alanı içerisinde çöp yığınlarının oluşmaması, Geri dönüşümün sağlanması ve temiz bir çevre adına gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ettiler.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209