Ovacık’ta destan yazan Dursun; Yerel Medya ile Kucaklaştı.

Ovacık’ta destan yazan Dursun; Yerel Medya ile Kucaklaştı.

Ovacık’ta destan yazan Dursun; Yerel Medya ile Kucaklaştı.

            Karabük’ün Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun; 25-28 Aralık Feshane Karabük Günleri kapsamında İstanbul’a geldi. MHP Ovacık Belediye başkanı Mustafa Dursun Yerel Medya Sahipleri ve Genel Yayın Yönetmenleri ile kahvaltı bir istişare toplantısı yaparak gazetecileri Feshane günlerine davet etti.

          MHP’li Başkan Mustafa Dursun’un programına MHP İstanbul il yöneyim kurulu üyesi Metin Yazar, YERMED Başkanı Hasan terzi, Bölgenin en etkili gazetelerinden Bayrampaşa Haber ve İstanbul Haber Gazetelerinin sahibi ve G.Y.Y.  Yılmaz Birinci, Aktüel Dergisi ve Zeytinburnu Aktüel Gazetesi sahibi ve GYY Osman İslam,  İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times TV sahibi Hüseyin Çetiner,  Önce Vatan Gazetesinden Elif Can, Rumelili sanatçı Salih Can, Zeytinburnu Haber Gazetesinin Sahibi Murat Ergün, Editör Mehmet Alpay, Arnavutköy Medya gazetesinin sahibi Mustafa Tek, Türkiye Kent Haber Gazetesi sahibi ve GYY Salih Sutlan, Arnavutköy Gazetesi Sahibi, Kerim Güney,  Arnavutköy MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Başkan Mustafa Dursun’un oğlu Kaan Dursun, Sivil Haber Gazetesi ve www.sivilhaber.com  sahibi 

ve GYY Mithat Özdemir, Gazeteci ve bir çok STK’da yöneticilik yapan Ali Gündüz, Pars Haber Gazetesi yazarı Seyit Tiryaki, Pars Haber Sitesinin sahibi ve GYY İbrahim Erdem Karabulut,  www.fatihhaber.com  imtiyaz sahibi ve GYY Abdullah Gözaydın katıldılar.

         Başkan Dursun yapmış olduğu açıklamada;  ‘Ben, 1973 Karabük Ovacık ilçesinde doğdum. Ailemin İstanbul’a gelmesiyle Arnavutköy’e yerleştik. Uzun yıllar Arnavutköy’de ticaret ile uğraştım. Ailem ve çocuklarım Arnavutköy’de ikamet etmeye devam ediyorlar.  Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teklif ve isteği ile doğduğum ilçeme hizmet etmek için belediye başkan adayı olarak gösterildim.  Benim için kutsal bir görev olarak saymış olduğum bu adaylık süreci uzun yıllar Ak Partinin yönetiminde olan ve Eski Meclis Başkanı ve Başbakan yardımcısı Mehmet  Ali Şahin’in akrabası ve kendi memleketi olan bir ilçe de tempolu bir çalışma ile % 63 oy alarak başkan seçilmeyi ve hizmet etmeyi Mevla’m bizlere nasip eyledi’’ Dedi.  Başkan Mustafa Dursun; doğduğum ilçeme hizmet edebilme imkânını bizlere nasip eden Allah’a şükrediyor ve ibadet aşkı ile halkımız ile birlikte yönetmeye devam ediyoruz’’ dedi. 

         Başkan, Yerel Medya mensuplarının soruları karşısında; Belediyeyi yaklaşık bir buçuk milyar borç ile devir aldıklarını, Ovacık ilçesinin göç veren bir ilçe olduğunu, 10 yıl önce 14.000 olan ilçe nüfusunun bugün 5 bin ’in altına düştüğünü üzülerek ifade ediyorum dedi. Dursun, İlçe uzun yıllardır Ak Parti yönetiminde olmasına rağmen hak ettiği hizmeti alammış ve aksine göç veren bir ilçe konumuna gelmişti. Dursun;  ‘’biz,  seçildikten sonra ilk iş olarak Halk ile kaynaşmak ve ülkenin makûs talihini değiştirerek göç veren bir ilçe olmaktan çıkıp yaşanabilir ve geriye doğru göçün yaşanacağı yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir’’ dedi.

         Başkan,  bir dönem için Ovacığa geldiğini, ailesinin İstanbul’da yaşadığını ve kendisinin Belediye Başkanı olarak ücret almadığının altını çizdi.  Amaçlarının kalıcı hizmetler yaparak mümbit yapısı ve güzel doğası ekonomisinin canlanacağı ve turizmin yeni gözde yerleri haline getireceğiz’ ’dedi.

          Başkan; ‘’Yerel Medyanın’’ önemli bir işlev üstlendiğini, çok zor şartlar altında yaşadıkları bölgelere çok önemli katkılar sunduklarını biliyor, görüyor,  müşahede ediyorum. Bundan dolayı işlevleri gazetecilik olan siz cefakâr medya mensuplarını tebrik ediyor hepinize teşekkür ediyorum bu vesile ile katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

         Başkan Mustafa Dursun ‘’Bir kez daha siz değerli medya mensuplarını 25-28 Aralık Feshane Karabük Günleri etkinliği açılışına davet ediyor, İlçemiz Ovacık’ta ağırlamaktan da onur duyacağımızı beyan ediyorum. Ülkemizin demokrasisi ve kalkınması için ne kadar da önemli bir görev üstlendiğinizi görüyor, değerli olduğunuzu biliyor bir kez daha katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’’

        Program sonunda topluca hatıra fotoğrafı çektirilerek 25-28 Aralık Feshane Karabük Günleri Etkinlikleri için söz verilerek program bitiriliyor.

Haber & Fotoğraf: Mithat Özdemir

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209