Ordu Dernekler Federasyonu’ndan Ziyaret

Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, Eyüp Ordulular Derneği Başkanı Halit Cınbırtlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’yu makamında ziyaret etti

Ordu Dernekler Federasyonu’ndan Ziyaret
 Alibeyköy İmar Spor Kulübü yeni başkanı da olan Cınbırtlıoğlu, Ordulular Derneği’nin yeni projelerini Başkan’a anlattı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan İsmail Kavuncu da, Karadeniz’in şirin kenti Ordu’yu Eyüp’te temsil eden derneğe her zaman destek olacaklarını belirterek, “STK , dernek ve vakıflarımızın çalışmalarına her zaman yardımcı oluyoruz. Önümüzdeki aylarda birlikte çok güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi. 

Başkan ayrıca  “Bizler büyük Eyüp Sultan ailesi olarak çocuklarımıza geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmanın önemini vurguluyoruz… Derneklerimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı yerler. Tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle büyük bir kültür mirasına sahip olan bizler, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde, herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği, herkesin birbirleriyle şefkatle kucaklaştığı, sen, ben ayrımı olmadan, farklılıklarımızın zenginlik olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz“ dedi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209