Okullar İçin Özel Konteynırlar

Eğitime destek çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, öğrencilere defter dağıtımının ardından temizlik ve çevre çalışmalarıyla da okullara katkı sunuyor. Okulların boya ve tadilat ihtiyaçlarını karşılayan Sultangazi Belediyesi, okullara bu sefer de öğrenciler için çöp konteynırları yerleştirdi

Okullar İçin Özel Konteynırlar

 Sultangazi Belediyesi, eğitime destek çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçedeki 97 bin ilk, orta ve lise öğrencisine ücretsiz defter dağıtımı yapacak olan Sultangazi Belediyesi, okulların çevre ve temizliğine de katkı sunuyor. Okulların boya ve tadilat ihtiyaçlarını karşılayan Sultangazi Belediyesi, öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim almalarına katkı sağlıyor.

Sultangazi Belediyesi ayrıca çocuklara temiz çevre bilincini aşılamak amacıyla okullara  çöp konteynırları yerleştiriyor. Öğrencilerin ellerini çöpe dokundurmadan pedallı sistem yoluyla kapağını açarak çöplerini atabilmelerinin sağlandığı çöp konteynırları, rahat kullanımıyla çevre temizliğine katkı sunuyor. 

Eğitime destek çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Okullarımızın açılmasıyla beraber öğrencilerimize defter dağıtımı yaparak ilk desteğimizi verdik. Okullarımızın çevre ve temizliğini de düşünerek badana ihtiyaçlarını da karşıladık ve şimdi tüm okullarımıza çöp konteynırları yerleştiriyoruz. Okul bahçelerinin asfaltlanması, oturma bankları yerleştirilmesi, ağaçlandırma gibi belediye imkanları dahilinde okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Altunay, ilçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için  desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209