Öğretmenler Kupası Sahibini Buldu

Öğretmenler Arası Futbol-Voleybol Turnuvası ve geleneksel hale gelen ve bu yıl 5.si düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasıyla heyecanı ve coşkuyu aynı anda yaşattı.

Öğretmenler Kupası Sahibini Buldu

 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası'na Fatih'teki öğretmenlerin görev yaptıkları okul bünyelerinde kurdukları 24 takımda, 288 öğretmen yarıştı. Fatih Belediyesi Çarşamba Çukurbostan Tesisleri'nde gerçekleşen Futbol Turnuvası'nın birincisi Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu olurken, Fatih Rehberlik Araştırma Merkezi ikinci, Riyaziyeci Salih Zeki İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

20 Okul takımın katıldığı Fatih Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Selçuk Kız Teknik Meslek Lisesi'nde gerçekleşti. 240 sporcu öğretmen katıldığı turnuvanın birincisi İstanbul Lisesi olurken, Oruç Gazi Ortaokul ikinci, Topkapılı Mehmet Bey İlköğretim Okulu oldu.

 Turnuvanın ödül töreni Eresin Topkapı Hotel'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Birinciler kupa ve madalyalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ikinciler Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, üçüncülerde Fatih Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır'dan aldılar.

Başkan Mustafa Demir, ilk fırsatta kendisinin de dahil olduğu bir takımla öğretmenlerle voleybol müsabakası yapmak istediğini dile getirdi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209