NENEHATUN 4. PARKI’NA KAVUŞTU

Esenler Belediyesi, Nenehatun Mahallesi’nde 4’üncü parkı hizmete açtı. 6. Cadde Parkı, yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların dinlenme ve eğlenme ihtiyacını karşılayacak.

NENEHATUN 4. PARKI’NA KAVUŞTU
 Park ve yeşil alan bakımından İstanbul’un en sıkıntılı ilçelerinden birisi olan Esenler’de mümkün olan her karış toprağı değerlendirmeye çalışan Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu çerçevede ilçeye yeni bir park daha kazandırdı. Nenehatun Mahallesi’nde, Çinçin Dere Caddesi üzerinde yapılan 6. Cadde Parkı, Nenehatun Mahallesi’nin 4’üncü parkı oldu.

HER ŞEY VAR

Toplam alanı yaklaşık 700 metrekare olan park, hem fiziki, hem de görsel açıdan dikkat çekiyor. İlçe sınırlarında yaşayan yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların dinlenme ve eğlenme ihtiyacını karşılayacak 6. Cadde Parkı’nda; doğanın vazgeçilmezi yeşil bitkiler, parkın orta kısmındaki süs havuzu, çocukların keyifli bir şekilde vakit geçirebilmeleri için oyun alanı ve vatandaşların dinlenip birlikte sohbet edebileceği banklar yer alıyor. 6. Cadde Parkı, Şehit Zekai Şengör Parkı, 41. Sokak Parkı, İspark Üstü Parkı’ndan sonra Nenehatun Mahallesi’nin 4’üncü parkı oldu.

YENİ PARKLAR YAPACAĞIZ

Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Saç, Esenler’de mümkün olan her yere park yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Belediyecilik, sadece yol-kaldırım yapmak demek değil. Belediyecilik, insanlara yeni yaşam alanları da açmak aynı zamanda. İstanbul’da kişi başına düşen metrekare itibariyle en zor durumda olan ilçelerin başında gelen Esenler’de vatandaşlarımıza nefes alacakları alanlar açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209