Milletvekili Bürge’den “Yemyeşil Bir Eyüp” İçin Destek

Eyüp Belediyesi, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı Ramazan ayında da devam ettiriyor.

Milletvekili Bürge’den “Yemyeşil Bir Eyüp” İçin Destek
 Kampanyaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan ile birlikte sokak sokak dolaşarak saksılar içinde çiçek tohumu dağıttı. Kavuncu’nun çiçek tohumlarını vatandaşların uzattığı sepetlere koyması ilginç görüntüler oluşturdu.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun Topçular Mahallesi’ndeki çiçek dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  İftar’dan bir saat önce mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Bürge ve Başkan İsmail Kavuncu, Başkan yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıttı.  Başkan Kavuncu, “Eyüp’te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik.”dedi. 

Sırayla bütün mahalleleri dolaşarak hem vatandaşlarla sohbet edeceklerini hem de çiçekleri dağıtacaklarını aktaran Başkan Kavuncu, “Doğadaki dengenin bozulmaması, çevremizin korunması için yeşili korumalı ve çoğaltmalıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize çevre dostu projelerle buluşturuyoruz. Bu projelerin sayısını artıracağız. Yemyeşil bir Eyüp için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209