Mamak Pazarları Pırıl Prıl

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mamak’taki tüm pazarları tezgâhların toplanmasının ardından titiz bir şekilde temizliyor.

Mamak Pazarları Pırıl Prıl
 Mamak Pazarları Pırıl Prıl

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mamak’taki tüm pazarları tezgâhların toplanmasının ardından titiz bir şekilde temizliyor. Süpürme, yıkama ve dezenfekte etme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, vatandaşların tertemiz bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyor. Çevre temizliği konusunda her fırsatta duyarlılığını gösteren belediye, temizlik çalışmaları ile vatandaşlardan da tam not alıyor. Temizlik çalışmalarının belediyenin asli görevlerinin başında geldiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Pazaryerlerinin standartlara uygun, temiz ve modern olması için gayret ediyoruz. Esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor” dedi.

Pazarlar deterjan kokuyor

Özellikle yaz aylarında çevre kirliliği ve kötü kokuları önlemek amacıyla pazar yerlerini tepeden tırnağa temizleyen belediye ekipleri, atıkları toplayıp dezenfekte ettikten sonra alanı deterjanlı suyla yıkıyor. Mamak Belediyesi ayrıca çöp çıkarma saatleri ve uyulması gereken kurallar konusunda da vatandaşları bilgilendiriyor. Çöp çıkarma saatlerinin akşam saat 20.00 ve 21.00 saatleri arasında olduğunu belirten belediye yetkilileri vatandaşların çöp çıkarma saatlerine uymasını rica ediyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209