Mamak Belediyesinin Eğitim Desteği Sürüyor

Eğitime verdiği destekle dikkat çeken Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda yaptığı tadilatlara devam ediyor.

Mamak Belediyesinin Eğitim Desteği Sürüyor

 Son olarak belediye ekipleri Demirlibahçe Ata Ortaokulu’nda çevre düzenle çalışmaları yaptı. Havaların sıcak gitmesini fırsat bilen Mamak Belediyesi okul çevresinde yaklaşık 2 bin adet ağacında dikimini gerçekleştirdi. Okul bahçesinin giriş ve çıkış kapılarını yenileyen belediye, bahçe etrafını tellerle çevirdi ve okul duvarlarını da taş duvar görünümünde yaptı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Söz konusu Mamaklı öğrencilerimizin eğitimi olunca bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün okullara ihtiyaç duydukları her türlü alt yapı desteğini sağlıyoruz. Fiziki ortamları iyileştirilmiş okullar kuşkusuz Mamaklı öğrencilere daha iyi hizmet sunacak. Demirlibahçe Ata Ortaokulu’nda yapılan çevre düzenlemeleri ve duvar çalışmaları, okulda hem görsel hem de güvenlik açısından büyük bir iyileştirme sağlamıştır” dedi.   

 

İlkbahar da Çim Ekimi Gerçekleştirilecek

Okul çevresinde ağaçlandırma çalışmasına ek olarak Mamak Belediyesi kış mevsimi sonrasında, baharın gelmesiyle birlikte çim ekim çalışmaları da gerçekleştirecek. Okul bahçesine baharla birlikte mevsimlik çiçek dikimi de yapılacak. Okul etrafına 45 metre uzunluğunda istinat duvarı yapan Mamak Belediyesi duvarı taş duvar görünümüyle daha estetik hale getirme çalışmalarına da devam ediyor.  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209