Mahallelinin Buluşma Sofraları

Mamak Belediyesi, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği neşeli ve sıcak iftar sofralarında halkı buluşturmaya devam ediyor.

Mahallelinin Buluşma Sofraları

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Mahallede İftar Var” etkinliği tüm hızıyla sürüyor. İftar sofralarında mahalle halkını yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, önce Hürel Mahallesi sakinleriyle beraber iftar etti, ardından Harman Mahallesi’nde tatlısını yedi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar sofralarına Akgül’ün yanı sıra Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve Grup Başkanvekili Faruk Gültekin katıldı. Akgül her iki mahallede de bütün masaları tek tek dolaşarak vatandaşları dinleyip notlar aldı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Akgül, iftar öncesi yaptığı konuşmada “Mahallelerimizde verdiğimiz iftarlarımızla binlerce Mamaklıyı bir araya getiriyoruz” dedi. Mahalle sakinleri iftar sonrası Akgül için yazdıkları şiiri hediye etti.

Etkinlikler Aralıksız Devam Ediyor

Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ramazan ayının sonuna kadar etkinlik ve eğlencelerin yapılacağı ramazan etkinlik alanının konuğu ilahi sanatçısı Mesut Şimşek oldu. İftar sonrası Şimşek söylediği ezgi ve ilahilerle izleyenleri adeta büyüledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209