Lalahan’da Sonbahar Şenliği

Yaz boyunca Mamak’ta birçok kültürel etkinliğe imza atan Mamak Belediyesi son olarak Lalahan’da sonbahar şenliği düzenledi.

Lalahan’da Sonbahar Şenliği

Lalahan’da Sonbahar Şenliği

 

Yaz boyunca Mamak’ta birçok kültürel etkinliğe imza atan Mamak Belediyesi son olarak Lalahan’da sonbahar şenliği düzenledi. Lalahan Pazar yerinde gerçekleşen sonbahar şenliğine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Belediye Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda Lalahanlı katıldı. Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi seğmen ve Van yöresine ait oyunlarıyla başlayan programda bir konuşma yapan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer 101 gündür esaret altında tutulan konsolosluk görevlilerinin kimsenin burnu bile kanamadan kurtarılmasının Yeni Türkiye’nin büyük bir başarısı olduğunu dile getirdi. Sonbahar Şenliğinde Lalahanlılara hitabeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Mamak Belediyesi olarak yaz boyunca birçok kültürel etkilik gerçekleştirdik. Bu akşam burada düzenlediğimiz sonbahar şenliğine katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

    Ankaralı Yasin programa renk kattı

Lalahan Sonbahar Şenliği’ne Ankara oyun havalarının sevilen ismi Ankaralı Yasin renk kattı. Yaklaşık iki saat süren programda Lalahan sakinleri gönüllerince eğlendi. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209