Kurtuluş’un İyilik Melekleri Projesi” Ödül Töreni Düzenlendi.

Kurtuluş İlkokulunun Değerler Eğitimi kapsamında yürütmüş olduğu “Kurtuluş’un İyilik Melekleri Projesi” nin ödül töreni düzenlendi.

Kurtuluş’un İyilik Melekleri Projesi” Ödül Töreni Düzenlendi.
 “Kurtuluş’un İyilik Melekleri Projesi” Ödül Töreni Düzenlendi.

Kurtuluş İlkokulunun Değerler Eğitimi kapsamında yürütmüş olduğu “Kurtuluş’un İyilik Melekleri Projesi” nin ödül töreni düzenlendi. Okulun kapalı spor salonunda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, Okul Müdürleri,Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan skeçler, ”İyilik” adlı şiir dinletisi, video gösterisi, yardımseverlik üzerine okunan hikâyenin ardından ödül töreni düzenlendi.

Günlük açıldı, yapılan iyilikler yarıştı.

Projenin amacını,küçük yaştan itibaren değerlerimizi öğrencilerimize kazandırmak diye ifade eden Okul Müdürü Halil Dede Ayan ;Yaklaşık 500 öğrencimiz 1 ay boyunca yapmış oldukları iyilikleri günlük defterine yazmış olup,1 ayın sonunda öğretmenlerimiz tarafından oluşan komisyonca incelenerek değerlendirme yapıldı. Değerlendirme sonucuna dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

İyilik insanın en büyük sermayesi ve zenginliğidir.

Başkan Gazi Şahin; “İyilik insanın en büyük sermayesi ve zenginliğidir.İyilik, suya atılan taşın oluşturduğu halkalar misali yayılır. Önce iyilik yapanı mutlu eder, Sonra iyiliğe muhatap olanı, sonra iyiliğe şahit olanı ve sonra bundan haberdar olanı Ve halka büyüyüp gider.
İyilik yaptıkça kendini ve hayatı daha çok sever, daha çok saygı duyarsın. Küçük yaşta çocuklarımıza iyiliği, yardımseverliği aşılamak amacıyla böyle bir projenin hazırlanmasını sağlayan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209