KIYASIYA MÜCADELE, DOYASIYA EĞLENCE

Esenler Belediyesi tarafından Esenler Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Yüzme Yarışmaları’nda yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar hem yarıştı, hem de gönüllerince eğlendi.

KIYASIYA MÜCADELE, DOYASIYA EĞLENCE

 Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kemer Mahallesi Esenler Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Yüzme Yarışmaları’nda yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar hem yarıştı, hem de gönüllerince eğlendi. Esenler Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda 3 ile 5 ay arasında yüzme eğitimi alan Esenlerli yüzlerce çocuğun katıldığı yarışmayı; Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Murat Uzun, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim Şahin, AK Parti Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat ve Kemer Mahallesi Muhtarı Rüstem Beyaz da izledi.


ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Esenler Spor Kompleksi Sorumlusu Ömer Keser’in sunumuyla gerçekleşen yarışmalara minik yüzücülerin aileleri ve Esenlerli çok sayıda sporsever büyük ilgi gösterdi. Çocuklarının mutluluğuna ortak olan aileler de  minik yüreklerin heyecanını paylaştı. Yüzme Havuzu’nda 6 antrenör eşliğinde çalışmalar yapan ve yaşları 7 ile 14 arasında değişen Esenler’in minik yüzücüleri, yarışma günü kendi yaşlarına göre düzenlenen kategorilerde yarıştılar. 7- 8- 9 yaş 25 metre matlı, 9-  10- 11 yaş 25 metre matlı ve serbest, 12- 13- 14 yaş 25 metre matlı ve serbest kategorilerinde mücadele eden çocuklardan ilk sırada yer alanlar, kupa için yarıştı. Her kategorinin birincisinin mücadele ettiği final yarışlarından sonra ilk dörde girerek madalyaya uzanan minik yüzücüler oldukça sevinçliydi. Dereceye giremeyen çocuklara da katılım göstermelerinden dolayı madalya takdim edildiği müsabakada, dörder kişilik gruplarla bayrak yarışı da gerçekleştirildi. Bayrak yarışlarında başarılı olan takımların kupaya uzandığı programda, ayrıca 13- 14 yaşındaki yüzüş tekniği kuvvetli çocuklar da, 100 metre serbest ve 50 metre sırt üstü kulaçlar attı. 6-7 yaş Hamsi Grubu’nun da havuzda ufak bir gösteri yaptığı program, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Yarışmayla ve sosyal bir faaliyet olan yüzme sporuyla ilgili konuşan Esenler Spor Kompleksi Sorumlusu Ömer Keser, bu yarışmaların amacının yarışmak değil eğlenmek olduğunu belirterek “Amacımız, çocuklarımıza yüzmeyi sevdirmek ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek” dedi. Esenler Belediyesi Yüzme Yarışmaları sonucunda başarılı olan yüzücüler kategorilerine göre şöyle:


7-8-9 Yaş (25 Metre) Matlı Final Yarışı

1.Muhammet Pakim
2.Çağan Uğurlu
3.Yusuf Sözer
4 Beyza Demir.                               
5. Emir Yılmaz


9.10.11 Yaş (25 Metre) Matlı Final Yarışı

1. Mehmet Fatih Özkaragül
2. Ahmet Buğra Türkyılmaz
3.İrem Keser
4.Aleyna Güler


9.10.11 Yaş (25 Metre) Serbest Final Yarışı

1.Cansu Şenbaş
2.Yusuf Ağzıkuru
3.Sevdenur Aktaş
4. Sena Keser
5. Cemal Akyol


12.13.14 Yaş (25 Metre) Matlı Final Yarışı

1.Ahmet Bahtiyar
2.Büşra Tekin
3.Eren Eraslan
4.Rıfat Avcı
5.Mehmet Çatalhöyük


12.13.14 Yaş (25 Metre) Serbest Final Yarışı

1.Kaan Uğurlu
2.Can Yılmaz
3.Haydar Akbal
4.Hakan Etirli
5.Emre Sarıkaya


Bayrak Yarışı (Serbest)


Birincilik Kupası

Kaan Ğurlu
Rabia Pirinçci
Alper Altıntaş 

Beyza Demirel


İkincilik Kupası

Can Yılmaz 
Beyzanur İdil
Muhammet Can Karakaş 
Dilan Yurt


Üçüncülük Kupası

Hakan Etirli 
Elif Nur Çeliker 
Emre Sarıkaya 
Beyzanur Taşçı

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209