KEKLER BELEDİYEDEN ÇAYLAR ESNAFTAN

Havaalanı Mahallesi’nde hizmet veren tekstil atölyelerini ve esnafı ziyaret eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, tekstilcilerle ve esnafa kek ikram ederek kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

KEKLER BELEDİYEDEN ÇAYLAR ESNAFTAN

 Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Havaalanı Mahallesinde bulunan tekstil atölyelerini ve çevre esnafını ziyaret eden Göksu, tekstil çalışanları ve esnaflarla çay saatinde bir araya gelerek belediye ile ilgili herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Başkan Göksu, tekstil çalışanlarına kek ikram etti.
Ziyarette Belediye Başkanı Göksu’ya; Belediye Genel Koordinatörü ve Mehmet Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Başkan Danışmanları Abdullah Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, çok sayıda Belediye Meclis üyesi ve birim müdürleri eşlik etti. Tekstil atölyelerini tek tek gezen Başkan Göksu, her gittiği atölyede çalışanların sıkıntılarını dinleyerek “Seçimlerde sizlere bir söz vermiştik (kekler bizden çaylar sizden) diye. Sözümüzü tuttuk, sizlerin sıkıntılarını dinlemek için ziyaretinize geldik” dedi. Göksu, gittiği her tekstil atölyesinde çalışanların ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Mesaiye ara vererek çay molasında aniden Göksu’yu karşılarında gören tekstilcilerin çoğu Göksu’nun ziyaretini büyük bir memnuniyetle karşıladılar.

SORULARI CEVAPLADI
Tekstilcilerle birlikte sohbet edip onların sıkıntılarını dinleyen Göksu, gelen soruları da cevapsız bırakmadı. İşçilerin en çok merak ettikleri Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili tüm soruları cevaplayan Göksu, “Bizim öncelikli hedefimiz hayat kurtarmak ve herhangi bir insanın burnunun bile kanamaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz bu anlamda hem kamu destekli dönüşümler yapıyoruz, hem de bireylerin kendi binalarını dönüştürebileceği ortamlar hazırlıyoruz. Bununla ilgili Esenler Belediyesine müracaat ettiğinizde çok ciddi fırsatlar sunuyoruz. Bu fırsatları kaçırmamanız gerekir” diye konuştu.

TARİHİ BİR FIRSAT, KAÇIRMAYIN
Ketsel Dönüşüm ile vatandaşların hem can değerlerinin, hem de evlerinin değerlerinin artacağını söyleyen Göksu, “Kentsel Dönüşüm sizler için tarihi bir fırsattır. Bu fırsatları kaçırmayın” dedi.
İş yeri sahipleri ve çalışanlarının sorunlarını da dinleyen Göksu, bir işçinin “Kiracılar kentsel dönüşüm projesinden yararlanabilecek mi?” şeklindeki sorusuna Göksu, askeri bölgeyle ilgili bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmanın sonuçlanması durumunda, kiracıların kira öder gibi daire sahibi olacaklarını söyledi.
Göksu, tekstil atölyelerindeki ziyaretinden sonra aynı mahalledeki çevre esnaflarına da uğrayarak sorunlarını ve şikâyetlerini dinledi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209