KARTAL’DA CHPLİ BAŞKANLAR TOPLANDI

CHP Genel Merkez Yöneticileri, Grup Başkan Vekili, CHP İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu yakası Belediye Başkanları, ilçe Başkanlarının katıldığı değerlendirme toplantısı Kartal’da yapıldı.

KARTAL’DA CHPLİ BAŞKANLAR TOPLANDI

 CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi Meclis çalışmaları hakkında örgütü bilgilendirmek ve sorunları bir arada görüşmek için toplanıldığını açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi yerelde CHP’li Belediyelerin başarılı çalışmalarına dikkat çekerek; “İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni kazanmak için stratejimizi belirledik. Program proje ve adayımızla seçimi kazanmak için çalışacağız.” dedi.  Meclise gelecek yasalar ve Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Çebi Başkanlık sistemi içinde istenen yetkilerin Obama’da dahi olmadığını vurguladı. Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin İle Şafak Pavey, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve İlçe başkanlarının farklı konularda düşüncelerini açıkladıkları toplantı olgun bir havada geçti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ bu tür toplantıların yararlı olduğuna vurgu yaparak “Hem bilgilenme hem de bilgi alışverişi ile sorunları değerlendirme ve Önerilerde bulunma olanağına ermiş oluyoruz. Faydalı yararlı bir toplantı yapıldı.”dedi.

 

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, İstanbul Milletvekilleri Kadir Öğüt, İhsan Özkes, Ayşe Danışoğlu, Parti Meclisi üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı, Anadolu yakası CHP ilçe Başkanları, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr Mustafa Zengin, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Varsakoğlu,  İstanbul Büyükşehir CHP Grup Başkan Vekili  toplantıda yer aldı.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209