Karaman “Güngörenle Hep Beraber Yola Devam”

Güngörenli vatandaşlar, kanaat önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşları AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’la “Yola Devam” dedi.

 Karaman “Güngörenle Hep Beraber Yola Devam”
 Güngörenli vatandaşlar, kanaat önderleri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve daha birçok Güngörenli, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman için dev bir tebrik organizasyonu düzenledi. Binlerce Güngörenlinin katıldığı organizasyona en büyük destek geleceğimizin teminatı gençlerden geldi.  

Başkanlığı döneminde Güngören’e yaptığı hizmetlerle Güngörenlilerin takdirini kazanan Şakir Yücel Karaman düzenlenen organizasyonda, yapılan tüm çalışmaların, örnek alınan birçoğu ilk olan projelerin tüm Güngörenlilerle beraber başarıldığının altını çizen Karaman; “Bu seçim Güngören’in, İstanbul’un ve Türkiye’nin geleceği için çok önemli, sizlerden dualarınızı ve desteklerini istiyoruz. Bugüne kadar sizlerin talepleri ve istediklerinizi yapmak için çalıştık. Bundan sonra vereceğiniz desteklerle yine sizlerin talepleri öncelikli olacaktır. Güngören Park ve Mareşal Çakmak Parkı ile yıllardır verilen mücadelelerimiz de sonuca ulaşmıştır. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da Güngören geleceği için çalışmalarımıza sizlerin desteği ve duasıyla devam edeceğiz. Bugüne kadar Güngören’e yaptıklarımızı hep beraber başardık bundan sonrada hep beraber yapacağız” şeklinde konuştu. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209