Karamollaoğlu: Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Eskişehir belediye başkan adaylarını tanıttı...

Karamollaoğlu: Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz
 Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Eskişehir belediye başkan adaylarının tanıtıldığı programda konuştu. Karamollaoğlu, “Biz yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Bütün hizmetleri insanlarımız için yapacağız. Bunları yaparken şeffaf olacağız. Biz emanet edilen bütün belediye malına, mülküne ve nakdine yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. İsraf da etmeyeceğiz” dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Eskişehir belediye başkan adaylarının tanıtımının yapıldığı programa katıldı. Büyük bir coşku ve heyecanın hâkim olduğu programda Karamollaoğlu’na Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman eşlik etti.

BU PROGRAM ZAFERİN PROVASIDIR

Türkiye’de bin 389 seçim bölgesinde seçime giren tek parti olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, sağlam bir kadro ile de Eskişehirlilerin karşısına çıktıklarını ifade etti. Karamollaoğlu, “Yenilik ile çözülmeyen bazı sorunları çözecek bir anlayışta idealleri olan bir kadro ile Eskişehirlilerin karşısına çıktık. İnşallah bu yaptığımız program 31 Mart günü Eskişehir’de alacağımız zaferin provası olacak” dedi.

HERHANGİ BİR İTTİFAK İÇİNDE DEĞİLİZ

Saadet Partisi’nin yerel seçimler için ittifaklar içinde gösterilmeye çalışıldığının altını çizen Karamollaoğlu, “Başlangıçtan beri söylediğimizi bugün yine tekrar ediyoruz. Biz bu seçimlere Saadet Partisi olarak tek başımıza gidiyoruz. Herhangi bir ittifak içinde değiliz. İttifakların yapılmasına karşı değiliz. Genel seçimlerde olduğu gibi bir baraj endişesi olmadığı için biz mahalli seçimlere ittifak içinde girmeme kararı aldık. Bütün partilere seçimlerde başarılar diliyoruz. Milletimizin sağduyuyla karar vermesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

İSRAFA SON VERECEĞİZ

Özellikle son dönemlerde belediyelerde birtakım rahatsızlıkların meydana geldiğini dile getiren Karamollaoğlu, belediyelerin insanların derdine derman olması gerektiğini vurguladı. Saadet Partisi belediye başkan adaylarının dünyevi menfaat kaygısı içinde olmadıklarını belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Biz yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Bütün hizmetleri insanlarımız için yapacağız. Bunları yaparken şeffaf olacağız. Biz emanet edilen bütün belediye malına, mülküne ve nakdine yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. İsraf da etmeyeceğiz.”

İL BAŞKANI BİNGÖL: İNSAN ODAKLI BİR SİYASET ANLAYIŞIMIZ VAR

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl ise yaptığı konuşmasında, “Biz Saadet Partisi olarak insan odaklı bir siyaset anlayışına sahibiz. Eskişehir’imizin görünen iki yüzü var. Şehir merkezi ve varoşlar. Biz ise Eskişehir’imizin tümüyle yaşanabilir bir şehir olması için çalışacağız. Eskişehir’imizi hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

İKTİDAR, ALGI OPERASYONLARI YAPIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk ise, yaklaşan seçimin yerel seçim havasında gitmediğini belirterek, “Bunun sebebi ise iktidarın milletten 31 Mart’ta alacakları uyarı nedeniyle duydukları endişe. Bunun için de milletin teveccühünü politikalar ile sağlamak yerine algı operasyonları ile sağlamaya çalışıyorlar” dedi.

ESKİŞEHİR’İN TÜMÜNÜ KALKINDIRACAĞIZ

İlçe belediye başkanları adına ilk sözü alan Tepebaşı İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Satekin, “Milli Görüş belediyeciliği ile Eskişehir’in ilçeleri ve mahalleri arasındaki farkları kaldırıp hepsini tümü ile kalkındıracağız” dedi. Odunpazarı İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Büyükeren ise, “Bizler Odunpazarı Belediyesi’ni fethedilecek bir kale olarak değil, insana, doğaya ve hayvana hizmet edecek bir anlayışla yenilenecek bir belediye olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

BÜTÇELERDE İKİ BÜYÜK DELİK VAR

Belediyelerin borç batağı içinde kalmasına da değinen Karamollaoğlu, “Bunun temel sebebi belediye bütçesinin altında iki tane delik var. Bunlardan biri yolsuzluk, birisi de israf deliği. Buraları tıkamazsanız halkın hizmetine gidecek parayı bulamazsınız” ifadesini kullandı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 17:56

Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209