Hem rekortmen hem mütevazı başkan

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde yüzde 68,1 gibi rekor oyla Rize’nin bediye başkanlığına seçilen Ak Partili Prof. Dr. Reşat Kasap’a halkın büyük teveccühü

Hem rekortmen hem mütevazı başkan

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde yüzde 68,1 gibi rekor oyla Rize’nin bediye başkanlığına seçilen Ak Partili Prof. Dr. Reşat Kasap’a halkın büyük teveccühü. Vatandaşların rekor tebrik ziyareti gerçekleştirdiği Kasap’a ziyarete gelenlerin getirmiş olduğu çiçekler belediye binasına sığmaz oldu. Belediye başkanı Kasap vatandaşın ilgisinden memnun olsa da gelen çiçekleri koyacak yer olmadığından çiçeklerin Sivil Toplum Kuruluşlarına ve okullara dağıtılmasına karar verdiği söyleniyor.

Hz. Mevlana"nın çağlar ötesinden günümüze ulaşan önemli öğüdünü

          Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
          Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol.
          Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
          Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
          Hoşgörülülükte deniz gibi ol
          Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Makam odasına asarak göreve başlayan başkan Reşat Kasap; “amacımız Rize’nin vizyonel bakışını daha da yukarılara taşımak Rize’ye ve Rizelilerle güzel hizmetler yaparak halkımıza layık olabilmektir” dedi.

Biz de Sivil Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Mithat Özdemir ve Rize temsilcilik ekibi olarak tebrik ziyaretinde bulunduğumuz Reşat Kasap’la önümüzdeki hafta görev dağılımları yapıldıktan sonra ilk röportaj yapmak için söz ve randevu alarak ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk.

Haber & Fotoğraf: Eyüp Bursalı 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209