Haliç kıyısına yapılan Nikah Sarayı

Nikah Sarayı / Kültür Merkezi, Osmanlı Parkı Spor Kompleksi Yakında Eyüplülere Hizmet Vermeye Başlayacak…

Haliç kıyısına yapılan Nikah Sarayı

“Haliç kıyısına yapılan Nikah Sarayı/Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi Eyüplülerin ilgi odağı olacak”…

“Eyüp, İstanbul’un hatta ülkemizin en gözde ilçelerinden biri olacak”…

 Yerinde hizmet anlayışı ile sık sık mahalleri ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bugün ilçede yapımı süren projeleri inceleyerek denetledi. 

İlçedeki proje turuna Osmanlı Parkı yanındaki Alibeyköy Spor Kompleksi’nden başlayan Başkan İsmail Kavuncu, buradaki çalışmaları yakından inceledi.  Aynı kompleks içinde yer alan Yeşil Bina projesini de denetleyen Başkan, Haliç kıyısına yapılan Nikah Sarayı/Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi’nin Eyüplülerin ilgi odağı olacağını söyledi.  Vizyon projelerin birçoğunun yapımının birkaç aya kadar bitirileceğini vurgulayan Başkan, Eyüp’ün bütün bu çalışmalarla birlikte İstanbul’un hatta ülkemizin en gözde ilçelerinden biri olacağını ifade etti.


Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi inşaatının artık bittiğini ve çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan, bu merkezin biran önce Eyüplülerle buluşturulması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.  

Başkan İsmail Kavuncu’nun son durağı ise Karadolap tesisleri oldu. Karadolap Mahallesi’ndeki  spor sahalarını ve hizmet binalarını inceleyen başkan İsmail Kavuncu, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Başkan, mahalle sakinleri ile sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209