Güzeltepelilerin Yüksek Gerilim Sorunu

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, halk meclisi toplantılarına 2013 yılında da devam ediyor. Mahalle, esnaf ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra hafta içi her gün saat 08:30'da makamında vatandaşlarla buluşan Başkan, halkın sorunlarını dinliyor.

Güzeltepelilerin Yüksek Gerilim Sorunu

 Başkan'ın Halk Meclisi toplantısında bugünkü konukları Güzeltepe Mahallesi sakinleriydi. Güzeltepeliler,  evlerinin üzerinden geçen yüksek gerilim hattından kaynaklanan sıkıntıları Başkan'la paylaştı.

Başkan İsmail Kavuncu, konuyu BEDAŞ ve Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle görüşüp kendilerine hemen dönüş yapılacağını bildirdi.


Bütün Eyüplüleri, haftaiçi her sabah 08:30-09:30 saatleri arasında Halk Meclisi'ne beklediklerini belirten Başkan İsmail Kavuncu, "Vatandaşlarımız bir sonraki gün halk gününe katılarak sorunlarının

takibini yapabilir. Halk günlerini, halkımızın sorunlarını gün içerisinde çözerek bir sonraki gün onlara bunu bildirebilmek için erken saate aldık.  Vatandaşlarımız bir sonraki halk gününe katılarak sorunlarının çözümü konusunda neler yapıldığını takip edebilecek" dedi. Başkanla görüşmeye gelen vatandaşlar hem yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor hem de hem de sorunlarını iletme şansı buluyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209