Güvenli Yaşam Mezunları

Güngören Belediyesi ‘Canımı Seviyorum harekete Geçiyorum’ kapsamında liselerde düzenlediği Güvenli Yaşam Eğitimleri ilk mezunlarını verdi.

Güvenli Yaşam Mezunları
 Aktif bir deprem kuşağı üstünde bulunmakta olan ülkemizde, afetlere hazırlıklı, bilinçli nesiller yetiştirmek için Güngören’deki tüm lise öğrencilerine verilmesi planlanan, sivil savunmanın 3 temel ayağı olan; İlkyardım, Yangın Önleme - Söndürme ve Güvenli Yaşam ve Hafif Arama Kurtarma Eğitimlerini, Güngören Anadolu Lisesi öğrencileri tamamlandı.

 

Hem bireysel hem de toplumsal bir ihtiyaç olan afet bilgilendirme çalışmaları konusunda sosyal sorumluluk alan Güngören Belediyesi ‘Canımı Seviyorum, Harekete Geçiyorum’ konseptiyle depreme hazırlık eğitimlerini Güngören Anadolu Lisesinde başlatmıştı. Her ders için toplamda 6 saat eğitim gören öğrenciler, eğitim hakkında canlandırma çalışmalarının yanı sıra afet anında işlerine yarayacak hediyeler de verildi.

İlk olarak Güngören Anadolu Lisesi’nde başlayan eğitimler tamamlandı ve öğrenciler Güngören’deki liseler arasında Güvenli Yaşam Eğitimlerden ilk mezunlar Güngören Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Öğrenciler teşekkür belgelerini öğretmenleri ve Güvenli Yaşam Eğitmenlerinden aldı.

Güngören’deki tüm lise öğrencileri için gerçekleşecek eğitimler sonunda toplamda 9bin 100 lise öğrencisi güvenli yaşam eğitimi almış olacak.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209