Göktürk Kültür Merkezi’nde Tiyatro Şöleni

Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler yediden yetmişe herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Göktürk Kültür Merkezi’nde Tiyatro Şöleni

 Hafta sonu Eyüp Belediyesi Göktürk Kültür Merkezi’nde hem yetişkinler için müzik ziyafeti hem de çocuklar için tiyatro etkinlikleri vardı.

Her ay birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Eyüp Belediyesi’nin  düzenlediği etkinliklerde hem minikler hem de yetişkinler tiyatro ve müzik gruplarıyla unutulmaz bir hafta sonu geçiriyor.  Minikler, gündüz Yeliz Altun Öksüz’ün yönettiği “Ormanın Efendileri” adlı oyunda, eğlenceli dakikalar geçirdi.  Küresel ısınma ve orman yangınlarının hayvanlara ve insanlara ne tür zararlar verebileceği sevimli dostlarımızın gözünden, dilinden anlatıldı.

Göktürk Kültür Merkezi’nde haftasonu akşam da Hz. Mevlana’nın 739. Yılı kutlamaları çerçevesinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Mevlevi musikisinin önemli eserlerine yer verilirken Hz. Mevlânâ anıldı.

Pazar Günü ise çocuklar Salim Keskingöz’ün yazıp yönettiği “Gökkuşağının Peşinde” adlı tiyatrosu sahnelendi.   Göktürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikler her hafta sonu gerçekleştiriliyor.  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209