GÖKSU: EMİN UNVANINIZI KAYBETMEYİN

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği personel iftarında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bu millet bizi emin olarak gördüğü için Esenler'i emanet etti. Emin unvanımızı kaybetmememiz gerekiyor" dedi.

GÖKSU: EMİN UNVANINIZI KAYBETMEYİN
 Esenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel İftarı bu sene de yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalman, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler ve çok sayıda personel katıldı.

ESENLERLİLER BİZİ EMİN OLARAK GÖRDÜ

Samimi bir ortamda geçen iftar programında bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan’ın rahmet bölümünü idrak ettiklerini belirterek, "Onun için Allah'tan rahmet dilemek, mağfiret dilemek zannediyorum en önemli şeydir. Biz burada mesai arkadaşları olarak iftar yapıyoruz ancak bu iftarı Belediye Başkanı vermiyor. Bize emanet edilen şehrin sahipleri tarafından bu iftar size ikram ediliyor. Bu iftarın ev sahipleri bizden çok şey istemiyorlar. Sadece üç şey istiyorlar; tebessüm et, empati kur ve rızkına haram karıştırma çünkü haramın akıbeti berbat olur. Esenler Belediyesi'nde çalışan her arkadaşıma söyleyeceğim temel bir cümle var; 'Sakın ha başkasının hatırı için cehenneme girmeyin’ dedi. Uluslararası bir şirket tarafından yapılan yolsuzluk araştırmasından da söz eden Göksu, Türkiye'deki belediyelerin bu araştırmada kategoriye dahi girmediğini belirtti. AK Parti öncesinde bu durumun tam tersi olduğunu söyleyen Göksu, “Bunu şunun için söylüyorum; bize emanet edilen şehri yönetiyoruz. Bu millet bizi emin olarak gördüğü için Esenler'i emanet etti. Emin unvanımızı kaybetmememiz gerekiyor. Allah tuttuğumuz orucumuzu kabul etsin" diye konuştu.

BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalman da yaptığı selamlama konuşmasında herkesin tuttuğu orucun kabul olmasını dileyerek," Bayramda sizle görüşemezsek şimdiden bayramınızı kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun" şeklinde konuştu.

Program sonunda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ayrıca bir belediye personelinin kızı küçük Fatma'nın doğum gününü kutladı ve kendisine hediyeler verdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209