Gökhan günaydın'dan Bakırköy belediyesine övgü

Gökhan günaydın'dan Bakırköy belediyesine övgü

Gökhan günaydın'dan Bakırköy belediyesine övgü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile birlikte Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan Muazzez İlmiye Çığ Çocuk Evi, Hasan Ali Yücel Çocuk Evi ve Can Yücel Çocuk Evi’nin resmi açılışını yaptı, Zübeyde Anne Çocuk Evi’ni ve Ülkü Adatepe Çocuk Evi ile kasım ayı sonunda açılacak Leyla Gencer Kültür ve Sanat Merkezi ile Yeşilköy’de aralık ayında hizmete açılacak Yaşam Evi’ni ve Botanik Parkı ziyaret etti.

CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, yaptığı değerlendirmede Bakırköy Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri övgüye değer buldu.

CHP’li yerel yönetimlerin yaptıkları hizmetleri değerlendirirken belirli kıstaslarının olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın,” Belediyeleri değerlendirirken kaç kreş açtı, kaç öğrenci yurdu açtı, eğitim ve sağlık hizmetleri nasıl bunlara bakıyoruz. Gördüğüm kadarıyla Bakırköy Belediyesi tüm bu kıstaslarımızı fazlasıyla yerine getirmiş. Ben başta belediye başkanı Ateş Ünal Erzen olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum.”dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de yeni hizmete açılan kreşlerle beraber Bakırköy Belediyesi kreşlerinden yararlanan çocuk sayısının 466’ya çıktığını belirterek,” Muazzez İlmiye Çığ, Hasan Ali Yücel ve Can Yücel Kreşlerimiz ile birlikte Bakırköy Belediyesi’nin kreş sayısını 6’ya çıkartarak çocuk sayısını da 466’ya çıkardık. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak Leyla Gencer Kültür ve Sanat Merkezi’mizde de 120 çocuk kapasiteli bir kreş açılacak ve toplam kapasite 588’e çıkacak. Bizim kreşlerimizden çocuklarımız hiçbir ücret ödemeden yararlanıyorlar. Buna servisleri de dahil. Kreşlerimizdeki çocukalrımız ayrıca yine ücretsiz olmak üzere tenis, yüzme, dans, müzik,ritmik jimnastik, satranç derslerini almaktadırlar. Bizim kreşlerimizi diğer kreşlerden ayıran temel özelliklerinden biri de engelli çocuklarımızın da normal çocuklar gibi yararlanmasıdır. Ayrıca her kreşimizde psikolog ve hemşire de bulunmaktadır. ”şeklinde konuştu.

Başkan Ünal Erzen 5.000 metrekare alan üzerine kurulu yaklaşık 110 odalı Yaşam Evi’ni aralık ayında, 1.067 seyirci kapasiteli Leyla Gencer Kültür ve Sanat Merkezi’ni de kasım ayı sonunda hizmete açacaklarını müjdeledi.

Kreş açılışlarına Muazzez İlmiye Çığ ve Hasan Ali Yücel’in torunu,Can Yücel’in kızı Su Yücel ile CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel de katıldı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209