FATİH, Belediyenin İftarında Buluştu.

Fatih’in kamu kuruluşları müdür ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yönetici ve temsilcilerinin katıldığı programın ev sahipliğini Fatih Belediye Başkanı Mutafa Demir yaptı

 Fatih Belediyesi'nin Topkapı sosyal tesislerinde düzenlediği geleneksel İftar programına bu yıl yoğun bir katılım vardı. 

Fatih’in kamu kuruluşları müdür ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yönetici ve temsilcilerinin katıldığı programın ev sahipliğini Fatih Belediye Başkanı Mutafa Demir yaptı.

 İftar programına; Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk,  Milli Eğiitim Müdürü Şeref Çalışır, Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ, CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent Sülek,  Fatih Belediyesi Meclis Başkanı Yahya Atıcı, Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Sibel Musaoğlu, Meclis İkinci Başkanı Av. Ali Metin, Ak Parti Fatih Belediyesi Grup Başkanvekili Yusuf Sertkaya,  Fatih Belediyesi Ak Parti ve CHP’li Meclis üyeleri, Belediye başkan yardımcıları,
Şehit Aileleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri,  Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ve Spor kulüpleri temsilcileri, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve Mahalle başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftardan sonra Fatih Belediye Başkan Mustafa Demir
bir selamlama ve teşekkür konuşması yaptı. “ Demir her yıl ayrı ayrı yaptığımız, şehit aileleri ve STK iftarlarımızı bu yıl yoğun programlarımız ve sokak iftarlarımızın çokluğu nedeniyle birlikte yapmaya kara verdik” dedi. Bütün katılımcılara tek tek teşekkür ederken, (Basın hariç) şimdiden yaklaşmakta olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ederim diyerek konuşmasın son verdi.

Daha sonra Fatih Kaymakamı
Ahmet Ümit,  Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk birer konuşma yaptılar. Program Tasavvuf Müziği Konseri ile son buldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209