Fatih Belediye Meclisi Başbağlar Katliamını Unutmadı.

Fatih Belediye Meclisi Başbağlar Katliamını Unutmadı. Meclis Başkanı Yahya Atıcı, Başbağlar katliamını ve Mısır'da ki Askeri darbeyi kınadığını söyledi. Ak Parti Grup başkanı Yusuf Sertkaya ve CHP Grup Başkanı Hikmet Öz yapmış oldukları açıklamalarda Başbağlar'da ki katliamın bir kez daha kınıyoruz dediler.

Fatih Belediye Meclisi Başbağlar Katliamını Unutmadı.
 Fatih Belediye Meclisi Başbağlar Katliamını Unutmadı.
   
     Fatih Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkan Yusuf Sertkaya; yapmış olduğu açıklamada; 5 Temmuz 1993'de, Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü'nde PKK tarafından 33 sivilin öldürülüp köyün ateşe verildiği katliamın yıldönümü münasebetiyle bu katlıamı bir kz daha kınıyor, milletimize, ölenlerin aillerine sabır ve baş sağlığı temenni ediyorum dedi.
 
       Fatih Belediyesi CHP Meclis Grubu Başkan Hikmet Öz'de yapmış olduğu açıklamada; biz de Başbağlar katlımanı kınıyor ve yakınalrına başsağlığı temenni ediyoruz. Ayrıca; Ak Prti'li arkadaşlarımızın bu katlıamı kınadıkalrı gibi 3 Temmuz'da ki Sivas katliamınıda kınamaalrını bekelrdik" dedi. Bu vesile ile Sivas katliamınıda birkez daha kınıyoruz dedi.



       Fatih Belediyesi Mecliş Başkanı Yahya Atıcı'da yapmış olduğu  açılış konuşmasında; biz de Meclis grup başkanlarımızın ve üyelerimizin hassasiyetlerine katılıyor, 5 Temmuz 1993'te yapılan Başbağlar katlımanı kınıyoruz." dedi. Atıcı, "Yine Mısır'da yapılan askeri darbeyi kınadığımızı, seçimle gelenlerin seçimle gitmesinin gerektiğini, demokratik kuralalrın uygulanmasını, seçilmiş insaanalrın tekrar iş başına getirilmesini ve hizmet etmelerinin önünün açılmasını temenni ediyoruz" dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209