ESENLER'DEN ERBAKAN'A VEFA

Esenler’den Merhum Erbakan’a vefa… Esenler Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti 54. Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için anma ve hatim programı düzenliyor.

ESENLER'DEN ERBAKAN'A VEFA
 27 Şubat 2014 Perşembe akşamı Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Prof. Dr. Necmettin Erbanan’ı Anma ve Hatim Programı” saat 20.00’de, Hacı Bayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Hafız Ahmet Karalı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatını anlatan kısa bir belgesel gösteriminin ardından protokol konuşmalarıyla devam edecek. Merhum Erbakan’ı, 1973 yılından vefatına kadar birlikte olduğu, dava arkadaşı, eski milletvekili ve eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfü Doğan anlatacak. Türkiye Cumhuriyeti 54. Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın cenaze namazını da kıldıran Lütfü Doğan’ın, Erbakan’ın lider kişiliği, devlet ve dava adamlığı ile ilgili önemli anekdotları paylaşacağı program, Beyoğlu Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Camii İmam-Hatibi Hafız İshak Danış’ın duası ile sona erecek. 


ANADOLU'YU MAYALAYANLARDAN 


Anadolu’yu Mayalayanları Esenler’de misafir etmeye, anmaya ve anlamaya devam ettiklerini söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Yetiştirdikleri insanlarla ülkesine hizmet etmeye devam eden, izi sürülen, fikirleri yaşayan liderlerden birisi de Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’dır. O, insanımızı mutlu, huzurlu ve refah düzeyi yüksek bir konuma yükseltecek bir kalkınmanın, ilerlemenin kendi değer sistemimize, kendi kültür ve medeniyet kodlarımıza sahip çıkılarak yapılabileceğini ifade etmiş ve bunun örneklerini vermiştir. O’nun fikirlerinin, düşüncelerinin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için bu tür anma programlarının yararlı olacağını düşünüyorum. Tüm halkımızı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Hatim Programı’na bekliyoruz” diye konuştu.




SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 04:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209