Esenler’de Ramazan coşkusu sürüyor

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz, Esenlerlilerle buluştu. Hakalmaz, söylediği türkülerle herkese keyifli saatler yaşattı.

Esenler’de Ramazan coşkusu sürüyor

 Esenler Belediyesi tarafından Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşen Ramazan Kültür Etkinlikleri devam ediyor.  Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve binlerce vatandaşın katıldığı programın sonuncusuna, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz damgasını vurdu.

İftardan sonra çocuk animasyon gösterileriyle başlayan programda; Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından her akşam olduğu gibi meydanı dolduran vatandaşlara seslenen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan ayı boyunca yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Dörtyol Meydanı’nda her akşam çeşitli programlar düzenlediklerini hatırlatan Göksu, ilçedeki her mahallede de “Konu Komşu İftardayız” sloganıyla sürdürülen iftar programlarının devam ettiğini belirtti.

BİZE DUA EDİN

“Esenler, adı gibi esenlik dolu bir şehir olacak” diyen Göksu, Esenler’in yoklarla değil, varlarla anılan bir ilçe olacağını ifade etti. Esenler’de hayata geçen projeleri anlatarak konuşmasına devam eden Göksu, “Sizlerden isteğimiz bize dua etmenizdir. Esenler’in geleceğini birlikte değiştireceğiz” dedi. Göksu, Kadir Gecesi’nde yapılacak “10 bin hatim 100 bin dua” özel programını da hatırlatarak programa tüm Esenler halkını davet etti. Programda yapılacak bir çekilişle 10 kişiyi Umre’ye göndereceklerini de tekrarlayan Göksu, Umre masraflarının belediye bütçesinden değil, tamamen hayırseverlerin bütçesinden karşılanacağını vurguladı.

 HAKALMAZ COŞTURDU

Göksu’nun konuşmasının ardından programda Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Sani, ilçede engelliler için yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Göksu’ya teşekkür plaketi verdi. Kum sanatı sanatçısı Veysel Çelikdemir’in kum gösterisiyle devam eden program, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz’ın konseriyle devam etti. Hakalmaz, seslendirdiği bir birinden güzel türküleri ile Esenler Dörtyol Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşa, unutamayacakları bir konser verdi.  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209